Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu
26,19 Lei

Stoc epuizat

Descriere

Prostadynon  este  o  combinatie   speciala  de  substante  biologic  active   ce   sustine o buna functionare a prostatei si imbunatateste viata sexuala. Contine compusi vegetali si zinc ce determina efecte pozitive asupra HBP (hiperplazie benigna de prostata cunoscuta si sub denumirea de adenom de prostata). Extractul  4:1  de  Serenoa repens (palmier pitic) are actiune clinic demonstrata asupra simptomelor HBP: urinari nocturne cu dificultate, uneori dureri la urinare, senzatie de urinare frecventa. Actioneaza prin: anatgonizarea si legarea de receptori a dihidrotestosteronului in prostata; inhibitia in proportie de 90% a activitatii prostat 5-α reductazei (responsabila de transformarea testosteronului in metaboliti ce determina cresterea dimensiunii prostatei). Ghimpele (Xanthium spinosum) este cunoscut pentru efectele favorabile in cazul adenomului de prostata. Urzica (urtica dioica) contine licopen cu efecte favorabile in reducerea riscului de aparitie a cancerului de prostat. Are de asemenea actiune antiinflamatoare ca si Harpagophytum procumbens (gheara diavolului) determinand astfel scaderea inflamatiei intalnita in cazul adenomului de prostata. Zincul intervine in sinteza acizilor nucleici; asigura functionalitatea optima a prostatei. Prostadynon influenteaza in sens pozitiv potenta masculina. Este bine tolerat de organism.

Mai multe informatii

Ambalare Cutie carton
Compozitie
  • serenoa repens extrcat - 160mg
  • ghimpe - 40mg
  • urzica - 60mg
  • harpagophytum procumbens - 30mg
  • zinc - 6.4mg
Efecte
  • hiperplazie benigna de prostata
  • imbunatateste functia sexuala masculina
Administrare

O capsula de 2 ori/zi, luate dupa masa cu un pahar cu apa, la un interal de 12 ore. Se recomanda administrarea timp de 4 luni.

Diviziuni 50

Adauga review

*Campuri obligatorii

6424100000021
Prostadynon este o combinatie speciala de substante biologic active ce sustine o buna functionare a prostatei si imbunatateste viata sexuala Contine compusi vegetali si zinc ce determina efecte pozitive asupra HBP hiperplazie benigna de prostata cunoscuta si sub denumirea de adenom de prostata Extractul 4 1 de Serenoa repens palmier pitic are actiune clinic demonstrata asupra simptomelor HBP urinari nocturne cu dificultate uneori dureri la urinare senzatie de urinare frecventa Actioneaza prin anatgonizarea si legarea de receptori a dihidrotestosteronului in prostata inhibitia in proportie de 90 a activitatii prostat 5 reductazei responsabila de transformarea testosteronului in metaboliti ce determina cresterea dimensiunii prostatei Ghimpele Xanthium spinosum este cunoscut pentru efectele favorabile in cazul adenomului de prostata Urzica urtica dioica contine licopen cu efecte favorabile in reducerea riscului de aparitie a cancerului de prostat Are de asemenea actiune antiinflamatoare ca si Harpagophytum procumbens gheara diavolului determinand astfel scaderea inflamatiei intalnita in cazul adenomului de prostata Zincul intervine in sinteza acizilor nucleici asigura functionalitatea optima a prostatei Prostadynon influenteaza in sens pozitiv potenta masculina Este bine tolerat de organism
Farma Class
Product ID: 5410
26.19Lei New