Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu

Plasturi Antireumatici 12cm*18cm Amedsson

Fii primul care evalueaza acest produs. | Adauga la comparatie

1,62 Lei

In stoc

Descriere

Substantele din plasture incalzesc si penetreaza tesutul subcutanat al zonei afectate dilatand vasele sanguine, astfel stimuland circulatia, atenuind inflamatiile si avand un efect marcant in tratamentul durerilor provocate de reumatism, de schimbarile climatice, de suprasolicitare si oboseala a muschilor.

Mai multe informatii

Gramaj Indisponibil
Compozitie Indisponibil
Contraindicatii

Nu aplicati plasturele pe pielea bolnava, cu rani sau ulceratii. Nu se recomanda aplicarea pe timpul sarcinii. Opriti utilizarea daca tratamentul creaza discomfort.

Efecte
  • stimuleaza circulatia sanguina
  • are efect analgezic
  • se recomanda pentru alinarea durerilor provocate de artrita, dureri musculare, entorse
Administrare

Curatati si uscati partea afectata. Indepartati invelisul plasturelui de pe partea adeziva, puneti plasturele pe zona afectata si presati usor pana cand adera pe piele. Plasturele are efect timp de 2-3 zile. Inlocuiti apoi cu unul nou daca este nevoie.

Adauga review

*Campuri obligatorii

6921444400468
Substantele din plasture incalzesc si penetreaza tesutul subcutanat al zonei afectate dilatand vasele sanguine astfel stimuland circulatia atenuind inflamatiile si avand un efect marcant in tratamentul durerilor provocate de reumatism de schimbarile climatice de suprasolicitare si oboseala a muschilor
Amedsson
Product ID: 561
1.62Lei New