Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu
13,97 Lei

Stoc epuizat

Descriere

Capsulele contin ulei de peste oceanic, concentrat in cei doi acizi grasi polinesaturati esentiali: acidul eicosapentaenoic (EPA) si acidul decosahexaenoic (DHA). Este un ulei de peste in care componentele active au fost concentrate cu ajutorul unei metode biotehnologice de varf, la valori duble fata de uleiul obtinut prin metode clasice. Avantajele obtinute in acest fel contribuie la injumatatirea dozei zilnice necesare si neincarcarea organismului cu grasimi neesentiale, cu aport caloric insemnat. Acizii esentiali EPA si DHA sunt cheia bunei functionari a organismului uman. Este demonstrat stiintific faptul ca speranta de viata a unui om este direct proportionala cu cantitatea de EPA si DHA consumate in timpul vietii. Seleniul este un microelement esential care joaca un rol crucial in sistemul de protectie antioxidant al organismului uman. Este elementul cheie in compozitia unei enzime care protejeaza impotriva radicalilor liberi, ce patrund in organism direct din mediul inconjurator sau prin intermediul alimentelor.

Mai multe informatii

Ambalare Cutie carton
Compozitie
  • DHA (acid docosahexaenoic) - 180mg
  • EPA (acid eicosapentaenoic) - 255mg
  • seleniu organic (din drojdie imbogatita in seleniu)- 0.15mg
  • ulei de pesteoceanic (cod si rechin) - 750mg
Efecte
  • spermatogeneza normala
  • mentine sanatatea parului si a unghiilor
  • mentine functionarea normala a glandei tiroide si a sistemului imunitar
  • protejeaza celulele impotriva stresului oxidativ
Administrare

Se recomanda 2 capsule pe zi, cu un pahar de lichid (apa minerala, suc de fructe), de preferinta in timpul sau dupa servirea mesei.

Diviziuni 30

Adauga review

*Campuri obligatorii

6421971000662
Capsulele contin ulei de peste oceanic concentrat in cei doi acizi grasi polinesaturati esentiali acidul eicosapentaenoic EPA si acidul decosahexaenoic DHA Este un ulei de peste in care componentele active au fost concentrate cu ajutorul unei metode biotehnologice de varf la valori duble fata de uleiul obtinut prin metode clasice Avantajele obtinute in acest fel contribuie la injumatatirea dozei zilnice necesare si neincarcarea organismului cu grasimi neesentiale cu aport caloric insemnat Acizii esentiali EPA si DHA sunt cheia bunei functionari a organismului uman Este demonstrat stiintific faptul ca speranta de viata a unui om este direct proportionala cu cantitatea de EPA si DHA consumate in timpul vietii Seleniul este un microelement esential care joaca un rol crucial in sistemul de protectie antioxidant al organismului uman Este elementul cheie in compozitia unei enzime care protejeaza impotriva radicalilor liberi ce patrund in organism direct din mediul inconjurator sau prin intermediul alimentelor
Parapharm
Product ID: 3921
13.97Lei New