Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu
30,38 Lei

Stoc epuizat

Descriere

Omega 3 Lysi - Ulei Pur de Peste capsule este obtinut din materie prima de foarte buna calitate, cu un grad ridicat de puritate, folosind tehnologii de procesare de inalta performanta. Efectul asupra functionarii organismului uman cauzat de consumul acizilor grasi Omega-3, si in special a EPA si DHA, constituie subiectul la foarte multe studii desfasurate in ultima perioada de timp, iar rezultatele obtinute sunt mentionate in publicatii de stiinta din toata lumea. Acizii grasi Omega3 nu pot fi produsi de organismul uman, de aceea consumul acestuia este absolut necesar pentru buna functionare a organismului, fiind recomandata o dieta bogata cu alimente sau prin consumul regulat de suplimente alimentare de buna calitatate care contin Omega 3. Uleiul de peste are un continut bogat in acizi grasi Omega 3. Efectul adjuvant in tratarea bolilor cardiovasculare al acizilor grasi nesaturati Omega3 se manifesta prin scaderea trigliceridelor si mentinerea nivelului colesterolului in limite normale, contribuind eficient la combaterea ingrosarii sangelui. Studiile dovedesc si efectul antiinflamator necesar bunei functionari  a articulatiilor. Acizi grasi polinesaturati - DHA au un rol important in dezvoltarea si functionarea in conditii optime a creierului si a sistemului nervos,  creste atentia si vitalitatea, reducand riscul depresiilor. Studiile specialistilor au aratat ca un nivel crescut al consumului de DHA are un impact pozitiv asupra functionarii creierului la persoanele in varsta.  Omega-3 are un impact deosebit pentru dezvoltarea functiei cognitive la copii, efectul fiind remarcat inca din perioada prenatala, ultimul trimestru de sarcina. Efectele positive sau dovedit si si pentru dezvoltarea unei dentitii sanatoase a copiilor.

Mai multe informatii

Ambalare Cutie carton
Compozitie
  • ulei de peste Omega 3
  • gelatina
  • glicerina
  • vitamina E
Contraindicatii

Femeile insarcinate, cele care alapteaza si persoanele care urmeaza o medicatie pentru subtierea sangelui ar trebui sa-si consulte medicul inainte de a folosi produsul. 

Efecte
  • adjuvant in prevenirea bolilor de inima si a aritmiilor
  • scaderea hipertensiunii
  • mentinerea intr-o forma buna a articulatiilor
  • reducerea simptomelor de amorteala de dimineata si durere a incheieturilor
  • mentinerea intr-o forma optima a creierului
Administrare

Pentru adulti si copii de peste 11 ani: 2-3 capsule pe zi sau la recomandarea medicului.

Diviziuni 80

Adauga review

*Campuri obligatorii

5690548860034
Omega 3 Lysi Ulei Pur de Peste capsule este obtinut din materie prima de foarte buna calitate cu un grad ridicat de puritate folosind tehnologii de procesare de inalta performanta Efectul asupra functionarii organismului uman cauzat de consumul acizilor grasi Omega 3 si in special a EPA si DHA constituie subiectul la foarte multe studii desfasurate in ultima perioada de timp iar rezultatele obtinute sunt mentionate in publicatii de stiinta din toata lumea Acizii grasi Omega3 nu pot fi produsi de organismul uman de aceea consumul acestuia este absolut necesar pentru buna functionare a organismului fiind recomandata o dieta bogata cu alimente sau prin consumul regulat de suplimente alimentare de buna calitatate care contin Omega 3 Uleiul de peste are un continut bogat in acizi grasi Omega 3 Efectul adjuvant in tratarea bolilor cardiovasculare al acizilor grasi nesaturati Omega3 se manifesta prin scaderea trigliceridelor si mentinerea nivelului colesterolului in limite normale contribuind eficient la combaterea ingrosarii sangelui Studiile dovedesc si efectul antiinflamator necesar bunei functionari a articulatiilor Acizi grasi polinesaturati DHA au un rol important in dezvoltarea si functionarea in conditii optime a creierului si a sistemului nervos creste atentia si vitalitatea reducand riscul depresiilor Studiile specialistilor au aratat ca un nivel crescut al consumului de DHA are un impact pozitiv asupra functionarii creierului la persoanele in varsta Omega 3 are un impact deosebit pentru dezvoltarea functiei cognitive la copii efectul fiind remarcat inca din perioada prenatala ultimul trimestru de sarcina Efectele positive sau dovedit si si pentru dezvoltarea unei dentitii sanatoase a copiilor
Lysi
Product ID: 1780
30.38Lei New