Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu
25,46 Lei

Stoc epuizat

Descriere

Nutricalm prin continutul in magneziu, vitamina B6 si extract de passiflora (Passiflora incarnata) este un produs special conceput pentru a ajuta la inlaturarea stresului. Magneziul reprezinta cel mai important mineral pentru buna functionare a sistemului nervos si muscular, iar vitamina B6 asigura o buna absorbtie a magneziului in organism. Extactul de passiflora, cunoscut si folosit din cele mai vechi timpuri, ajuta la reducerea stresului si a anxietatii generalizate. Nutricam este ideal pentru persoanele ce sunt supuse la eforturi fizice si emotionale intense, deoarece creste adaptarea organismului in conditii de stres si neliniste nejustificata. Gratie compozitiei sale, Nutricalm este benefic pentru refacerea organismului dupa stari de astenie sau traume psihice si poate inlatura spasmele musculare dureroase. Luat seara inainte de culcare, Nutricalm poate ajuta la combaterea insomniei promovand un somn natural si linistit.

Mai multe informatii

Ambalare Cutie carton
Compozitie
  • extract de Pasiflora (Passiflora caerulea) - 50mg
  • lactat de magneziu - 240mg
  • vitamina B6(50% DZR) - 1mg
  • excipienti : magneziu stearat, malto dextrina, dioxid de siliciu, acid stearic, gelatina
Contraindicatii

Nutricalm nu prezinta reactii adverse. Recomandam si consult de specialitate inainte de a va autoadministra orice preparate din plante. Nu s-au observat alte efecte secundare. Este recomandat a se folosi pe o perioada indelungata. Efectele pozitive pot fi observate dups minim 3-6 saptamani.

Efecte
  • ajuta la inlaturarea starilor de excitatie cerebrala, asigurand un somn linistit
  • poate crea o atmosfera de calm, de incredere in fortele proprii
  • elimina nelinistile existentiale nefondate si reactiile vegetative complexe asociate acestora
  • are efecte benefice in ameliorarea oboselii mentale si in inlaturarea stresului psihic
  • este ideal pentru persoanele ce sunt supuse la eforturi fizice si emotionale intense.
Administrare

1-3 capsule /zi, timp de minim 3 luni.

Diviziuni 30

Adauga review

*Campuri obligatorii

6420522000120
Nutricalm prin continutul in magneziu vitamina B6 si extract de passiflora Passiflora incarnata este un produs special conceput pentru a ajuta la inlaturarea stresului Magneziul reprezinta cel mai important mineral pentru buna functionare a sistemului nervos si muscular iar vitamina B6 asigura o buna absorbtie a magneziului in organism Extactul de passiflora cunoscut si folosit din cele mai vechi timpuri ajuta la reducerea stresului si a anxietatii generalizate Nutricam este ideal pentru persoanele ce sunt supuse la eforturi fizice si emotionale intense deoarece creste adaptarea organismului in conditii de stres si neliniste nejustificata Gratie compozitiei sale Nutricalm este benefic pentru refacerea organismului dupa stari de astenie sau traume psihice si poate inlatura spasmele musculare dureroase Luat seara inainte de culcare Nutricalm poate ajuta la combaterea insomniei promovand un somn natural si linistit
Vitacare
Product ID: 3340
25.46Lei New