Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu
NOU
15,57 Lei

Stoc epuizat

Descriere

Cand vine vorba de o alimentatie sanatoasa, soia este o sursa unica de nutrienti. Boabele de soia sunt bogate in proteine, si prin urmare sunt un bun inlocuitor al carnii. Contin, de asemenea, o multime de acizi grasi nesaturati, fibre, calciu si magneziu.

Deoarece soia are un indice glicemic scazut, nivelul glicemiei ramane stabil. Proprietatile deosebite ale boabelor de soia au fost descoperite de mai mult de 6000 de ani de chinezi. De-a lungul generatiilor, ei s-au concentrat pe cultivarea boabelor de soia. Noodles reprezinta o parte indispensabila a meselor chinezesti.

Noodles soia sunt deliciosi si pot fi folositi in orice preparat culinar. Datorita continutului ridicat de proteine nu este nevoie sa adaugati meselor dvs. proteine suplimentare, cum ar fi carnea.

Mai multe informatii

Ambalare Punga
Compozitie
  • boabe de soia eco * (* = agricultura ecologica), apa
  • Valori nutritionale medii la 100g:
  • Energie: 1543 kJ / 369 kcal
  • Grasimi: 5,7g din care saturate: 1,0g
  • Carbohidrati: 37,7g din care zaharuri: 7,8g
  • Proteine: 41,6g
  • Fibre: 28,4g
  • Sare: 0,1g.          

Adauga review

*Campuri obligatorii

8718976015295
Cand vine vorba de o alimentatie sanatoasa soia este o sursa unica de nutrienti Boabele de soia sunt bogate in proteine si prin urmare sunt un bun inlocuitor al carnii Contin de asemenea o multime de acizi grasi nesaturati fibre calciu si magneziu Deoarece soia are un indice glicemic scazut nivelul glicemiei ramane stabil Proprietatile deosebite ale boabelor de soia au fost descoperite de mai mult de 6000 de ani de chinezi De a lungul generatiilor ei s au concentrat pe cultivarea boabelor de soia Noodles reprezinta o parte indispensabila a meselor chinezesti Noodles soia sunt deliciosi si pot fi folositi in orice preparat culinar Datorita continutului ridicat de proteine nu este nevoie sa adaugati meselor dvs proteine suplimentare cum ar fi carnea
AMAIZIN
Product ID: 12796
15.57Lei New