Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu
24,13 Lei

Stoc epuizat

Descriere

Valeriana constituie unul dintre cele mai eficiente remedii impotriva insomniei. Are actiune anxiolitica, sedativa si relaxanta atat asupra sistemului nervos central cat si asupra musculaturii, fiind utila pentru persoane hipersensibile, care reactioneaza disproportionat la stimuli. Ea inlatura dificultatea de a adormi, reduce procentul de treziri nocturne, favorizeaza aparitia fazei de somn profund fara vise (etapa cea mai odihnitoare a somnului). Passiflora este folosita datorita proprietatilor sedative si calmante. Combate insomnia cronica sau pasagera si imbunatateste calitatea somnului, fara sa produca dependenta. Lavanda, cunoscuta pentru efectul ei relaxant si calmant, este utilizata pentru stari de hiperexcitabilitate nervoasa, insomnie, cefalee. Florile de tei si conurile de hamei prin efectul calmant, sedativ, regenereaza psihic si mental, fiind utile in insomnie, anxietate, nevroze, agitatie. Ajuta instalarea unui somn linistit.

Mai multe informatii

Ambalare Cutie Plastic
Compozitie
  • radacina de valeriana (Valerianae radix) - 95mg
  • extract de radacina de valeriana (Valerianae radix) standardizat in min. 20% valtrati - 95mg
  • extract de conuri de hamei (Lupuli strobulus) standardizat in min. 5% metil-butenol
  • passiflora (Passiflorae herba) - 38mg
  • flori de lavanda (Lavandulae flos) - 38mg
  • flori de tei (Tiliae flos)
Contraindicatii

Nu se recomanda copiilor sub 10 ani (efectele asupra copiilor mici sunt insuficient studiate) si in caz de hipersensibilitate la oricare din ingredientele produsului.

Efecte
  • favorizeaza instalarea unui somn linistit, ajuta la imbunatatirea calitatii somnului
  • reduce procentul de treziri nocturne, favorizeaza somnul profund fara vise
  • reduce starile de agitatie mentala, iritabilitate, stres
  • nu produce dependenta
Administrare

1-2 seara, inainte de culcare. Durata curei: 2-3 luni, sau conform recomandarii medicului. Curele se pot repeta cu pauze de 7 zile intre ele.

Diviziuni 60

Adauga review

*Campuri obligatorii

5941141005279
Valeriana constituie unul dintre cele mai eficiente remedii impotriva insomniei Are actiune anxiolitica sedativa si relaxanta atat asupra sistemului nervos central cat si asupra musculaturii fiind utila pentru persoane hipersensibile care reactioneaza disproportionat la stimuli Ea inlatura dificultatea de a adormi reduce procentul de treziri nocturne favorizeaza aparitia fazei de somn profund fara vise etapa cea mai odihnitoare a somnului Passiflora este folosita datorita proprietatilor sedative si calmante Combate insomnia cronica sau pasagera si imbunatateste calitatea somnului fara sa produca dependenta Lavanda cunoscuta pentru efectul ei relaxant si calmant este utilizata pentru stari de hiperexcitabilitate nervoasa insomnie cefalee Florile de tei si conurile de hamei prin efectul calmant sedativ regenereaza psihic si mental fiind utile in insomnie anxietate nevroze agitatie Ajuta instalarea unui somn linistit
Fares
Product ID: 6485
24.13Lei New