Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu
17,66 Lei

Stoc epuizat

Descriere

Il intalnim mai ales in zonele muntoase, la marginea padurilor de brad sau molid, pe albiile paraurilor, pe rupturile malurilor si in zonele umede ale drumurilor forestiere. Napraznicul este o planta necunoscuta pentru medicina moderna, efectele sale ramanand, inca, neexplicate prin compozitia chimica. Denumirea stiintifica ,,Geranium robertianum'' provine de la Robert, numele unui preot francez, care a vindecat mii de credinciosi utilizand aceasta planta. In medicina populara romaneasca, napraznicul era utilizat in: sterilitate masculina si feminina, impotenta, frigiditate, fibrom uterin, chisturi ovariene, hemoragii uterine, tulburari menstruale, tumori, astenie, anemie si diaree.

Mai multe informatii

Ambalare Cutie carton
Compozitie
  • celuloza microcristalina
  • napraznic (Geranium robertianum) - parti aeriene (350 mg)
  • dioxid de siliciu coloidal
  • stearat de magneziu
Contraindicatii

Sarcina, alaptare, alergie la napraznic.

Efecte
  • normalizarea activitatii secretorii a glandelor sexuale atat la barbati, cat si la femei
  • imbunatatirea vitalitatii si tonusului organismului
  • reducerea starilor de oboseala, epuizare si surmenaj
  • imbunatatirea starii generale si rezistentei organismului
  • protejarea organismului impotriva radiatiilor
  • normalizarea procesului de diviziune celulara
Administrare

Adulti: cate 2 comprimate de 3 ori pe zi, cu 30 de minute inaintea mesei. Tineri intre 15 si 18 ani: cate 1-2 comprimate de 3 ori pe zi, cu 30 de minute inaintea mesei. Copii intre 7 si 14 ani: cate 1 comprimat de 3 ori pe zi, cu 30 de minute inaintea mesei. Copii sub 7 ani: cu recomandarea medicului.

Diviziuni 60

Adauga review

*Campuri obligatorii

6421930300321
Il intalnim mai ales in zonele muntoase la marginea padurilor de brad sau molid pe albiile paraurilor pe rupturile malurilor si in zonele umede ale drumurilor forestiere Napraznicul este o planta necunoscuta pentru medicina moderna efectele sale ramanand inca neexplicate prin compozitia chimica Denumirea stiintifica Geranium robertianum provine de la Robert numele unui preot francez care a vindecat mii de credinciosi utilizand aceasta planta In medicina populara romaneasca napraznicul era utilizat in sterilitate masculina si feminina impotenta frigiditate fibrom uterin chisturi ovariene hemoragii uterine tulburari menstruale tumori astenie anemie si diaree
Dacia Plant
Product ID: 1428
17.66Lei New