Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu

Mumie Rasina Ginseng 60tbl Good Days Therapy

Fii primul care evalueaza acest produs. | Adauga la comparatie

34,34 Lei

Stoc epuizat

Descriere

Extract purificat de rasina Mumie cu Ginseng - este un complex naural cu efecte sinergice, care inglobeaza intr-un singur produs proprietatile imunomodulatoare, tonice si regeneratoare ale rasinei Mumie si proprietatile bio si imunostimulatoare, antitoxice, antibiotice si antivirale ale propolisului. Prin asocierea rasinei Mumie cu propolis este potentiata actiunea sinergica a tuturor principiilor bioactive prezente in cele doua componente in lupta impotriva diverselor afectiuni.

Mai multe informatii

Ambalare Cutie carton
Compozitie
  • extract purificat de rasina Mumie - 150mg
  • ginseng - 50mg
Contraindicatii

Este contraindicat femeilor gravide si celor care alapteaza, copiilor in varsta de pana la 10 ani. Trebuie evitata administrarea sau, dupa caz, sa se consulte medicul in cazul diabeticilor, bolnavilor de astm, hipertensivilor, cardiacilor, persoanelor care sufera de infectii grave. In cazul femeilor aflate la menopauza, administrarea poate declansa aparitia bufeurilor si reaparitia temporara a unor sangerari similare celor menstruale. Printre efectele adverse posibile se numara : stare de agitatie, palpitatii, cresterea tensiunii arteriale, dureri de cap, diaree si insomnie. Este contraindicat consumul de alcool in perioada administrarii.

Efecte
  • imunomodulator
  • detoxifiant
  • regenerant si intineritor
  • cardiovascular
Administrare

Se ia intern, in functie de greutatea corporala, dupa cum urmeaz: pana la 70 kg – cate 0,2 gr. de 2 ori pe zi; pana la 80 kg – cate 0,3 gr. de 2 ori pe zi; peste 80 kg – cate 0,4 gr. de 2 ori pe zi; pentru copii cu varsta intre 10 ani si 12 ani, doza zilnica este 0,1 gr. de 2 ori pe zi. Se poate ingurgita cu apa plata, lapte, suc natural, ceai, miere.

Diviziuni 60

Adauga review

*Campuri obligatorii

5941828005103
Extract purificat de rasina Mumie cu Ginseng este un complex naural cu efecte sinergice care inglobeaza intr un singur produs proprietatile imunomodulatoare tonice si regeneratoare ale rasinei Mumie si proprietatile bio si imunostimulatoare antitoxice antibiotice si antivirale ale propolisului Prin asocierea rasinei Mumie cu propolis este potentiata actiunea sinergica a tuturor principiilor bioactive prezente in cele doua componente in lupta impotriva diverselor afectiuni
Good Days Therapy
Product ID: 2557
34.34Lei New