Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu

Mumie Rasina Ginseng 30tbl Good Days Therapy

Fii primul care evalueaza acest produs. | Adauga la comparatie

18,64 Lei

Stoc epuizat

Descriere

Extract purificat de rasina Mumie cu Ginseng - este un complex natural cu efecte sinergice, care inglobeaza intr-un singur produs proprietatile imunomodulatoare, tonice si regeneratoare ale rasinei Mumie si proprietatile bio si imunostimulatoare, antitoxice, antibiotice si antivirale ale propolisului. Prin asocierea rasinei Mumie cu propolis este potentiata actiunea sinergica a tuturor principiilor bioactive prezente in cele doua componente in lupta impotriva diverselor afectiuni.

Mai multe informatii

Ambalare Cutie carton
Compozitie
  • extract purificat de rasina Mumie - 150mg
  • ginseng - 50mg
Contraindicatii

Este contraindicat femeilor gravide si celor care alapteaza, copiilor in varsta de pana la 10 ani. Trebuie evitata administrarea sau, dupa caz, sa se consulte medicul în cazul diabeticilor, bolnavilor de astm, hipertensivilor, cardiacilor, persoanelor care sufera de infectii grave. In cazul femeilor aflate la menopauza, administrarea poate declansa aparitia bufeurilor si reaparitia temporara a unor sangerari similar celor menstruale. Printre efectele adverse posibile se numara : stare de agitatie, palpitatii, cresterea tensiunii arteriale, dureri de cap, diaree si insomnie. Este contraindicat consumul de alcool in perioada administrarii.

Efecte
  • imunomodulator, stimuleaza diviziunea limfocitelor si a limfocitelor 
  • detoxifiant, elimina reziduurile si toxinele din organism
  • regenerant si intineritor, actioneaza sinergic în lupta impotriva radicalilor liberi, responsabili ai procesului de
  • imbatranire prematura sau accelerata a organismului
  • influenteaza pozitiv functionarea sistemului nervos si endocrin, a sistemului osos, a aparatului respirator si
  • cardiovascular, a sistemului urinar si reproducstor si a intregului tub digestiv
Administrare

Se ia intern, în functie de greutatea corporala, dupa cum urmeaz: Pana la 70 kg – cte 0,2 gr. de 2 ori pe zi; Pana la 80 kg – cate 0,3 gr. de 2 ori pe zi; Peste 80 kg – cate 0,4 gr. de 2 ori pe zi; Pentru copii cu vârsta între 10 ani si 12 ani, doza zilnica este 0,1 gr. de 2 ori pe zi. Se poate ingurgita cu apa plata, lapte, suc natural, ceai, miere.

Diviziuni 30

Adauga review

*Campuri obligatorii

5941828004847
Extract purificat de rasina Mumie cu Ginseng este un complex natural cu efecte sinergice care inglobeaza intr un singur produs proprietatile imunomodulatoare tonice si regeneratoare ale rasinei Mumie si proprietatile bio si imunostimulatoare antitoxice antibiotice si antivirale ale propolisului Prin asocierea rasinei Mumie cu propolis este potentiata actiunea sinergica a tuturor principiilor bioactive prezente in cele doua componente in lupta impotriva diverselor afectiuni
Good Days Therapy
Product ID: 3929
18.64Lei New