Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu

Muguri Coacaz Negru 50ml Dacia Plant

Fii primul care evalueaza acest produs. | Adauga la comparatie

10,71 Lei

In stoc

Descriere

Gemoderivatele sunt extracte glicerohidroalcoolice obtinute din tesuturi meristematice (muguri, mladite, etc). Mugurii si mladitele plantelor reprezinta tesuturi embrionare vegetale care condenseaza proprietatile farmacodinamice ale frunzelor si fructelor, avand efecte mai ample decat acestea. Tesuturile meristematice cuprind si celule stem vegetale (celule nediferentiate cu capacitate de autoregenerare si diferentiere in celule cu functii specializate, avand rol de regenerare celulara in organismele vii), similare celulelor stem din organismele umane si animale. Hormonii vegetali de crestere din aceste tesuturi, cum sunt auxinele si gibberelinele, stimuleaza detoxifierea celulara prin eliminarea produsilor metabolici toxici, a celulelor moarte din sistemul de aparare al organismului si a complexelor autoimune care afecteaza functia celulara.

 

Mai multe informatii

Ambalare Sticla
Compozitie
  • apa purificata
  • alcool etilic 33,3% vol.
  • glicerina
  • coacaz-negru (Ribes nigrum) - muguri (10%)
Utilizare Uz intern
Contraindicatii

Hipercorticism, sindrom Cushing, hipertensiune arteriala si diabet zaharat in forme severe, alergie la oricare dintre componentele produsului, tratamente medicamentoase (neurologice, psihiatrice, etc) care nu permit consumul de alcool.

Efecte
  • reducerea disconfortului datorat factorilor de natura alergica, prin normalizarea secretiei de corticosteroizi
  • functionarea normala a glandelor corticosuprarenale
  • mentinerea sanatatii pielii
  • reducerea disfunctiilor articulare
Administrare

Adulti si tineri peste 15 ani: cate 1ml de solutie adaugat la 100ml de apa sau ceai (jumatate de pahar), de 3 ori pe zi, pe stomacul gol. Copii intre 7 si 14 ani: cate 0,3-0,6ml de solutie adaugati la 100ml de apa sau ceai (jumatate de pahar), de 3 ori pe zi, pe stomacul gol, in functie de varsta si greutate. Copii sub 7 ani: cu recomandarea medicului.

Cantitate (Volum) 50

Adauga review

*Campuri obligatorii

6421930110104
Gemoderivatele sunt extracte glicerohidroalcoolice obtinute din tesuturi meristematice muguri mladite etc Mugurii si mladitele plantelor reprezinta tesuturi embrionare vegetale care condenseaza proprietatile farmacodinamice ale frunzelor si fructelor avand efecte mai ample decat acestea Tesuturile meristematice cuprind si celule stem vegetale celule nediferentiate cu capacitate de autoregenerare si diferentiere in celule cu functii specializate avand rol de regenerare celulara in organismele vii similare celulelor stem din organismele umane si animale Hormonii vegetali de crestere din aceste tesuturi cum sunt auxinele si gibberelinele stimuleaza detoxifierea celulara prin eliminarea produsilor metabolici toxici a celulelor moarte din sistemul de aparare al organismului si a complexelor autoimune care afecteaza functia celulara
Dacia Plant
Product ID: 6628
10.71Lei New