Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu
10,92 Lei

Stoc epuizat

Descriere

Momordica charantia face parte din Familia Cucurbitaceae, cunoscut sub numele de castravete amar, creste in zonele tropicale din Amazon, Africa de Est, Asia, India, America de Sud si Caraibe. Semintele, fructele, frunzele si radacina plantei au fost folosite in medicina traditionala pentru infectii microbiene, tulburari menstruale, vindecarea ranilor, inflamatii, febra, hipertensiune arteriala si tulburari intestinale. In prezent, Momordica charantia (in primul rand sub forma de extract din fruct) este util in urmatoarele tipuri de patologii: diabet zaharat, dislipidemie, infectii microbiene si, posibil, ca un agent citotoxic pentru anumite tipuri de cancer. Desi cercetarile nu au fost definitivate, componentele principale responsabile pentru proprietatile hipoglicemiante ale Momordica charantia sunt peptide insulin-like, momordicina si acizii de tip oleanolic. P-insulina este structural si farmacologic similara cu insulina bovina si este compusa din doua lanturi polipeptidice legate prin disulfura. MC are, de asemenea, numeroase alte componente, inclusiv proteine, glicozide, saponine si minerale, vitaminele A ?i C si beta-caroten.

 

Mai multe informatii

Ambalare Cutie carton
Compozitie
  • pulbere si extract din Momordica charantia (castravete amar) 
Contraindicatii

In perioada administrarii se recomanda un examen clinic si de laborator periodic al glicemiei si colesterolului. La aparitia unor efecte nedorite se intrerupe administrarea produsului si se recomanda consultarea medicului sau farmacistului. Reactii adverse: in cazuri sporadice pot sa apara dureri abdominale si diaree. Interactii cu alte medicamente: poate potenta actiunea hipogliceminanta a insulinei si a medicamentelor antidiabetice si actiunea medicamentelor hipocolesterolemiante.

Efecte
  • ajuta la reglarea nivelului sanguin al trigliceridelor si colesterolului
  • scade riscul de aterogenza  si implicit de boli cardiovasculare
  • actiune antioxidanta, depurativa
Administrare

Adulti: 2 - 6 comprimate pe zi in functie de afectiune si nivelul glicemiei, sau dupa recomandarea medicului. Copii (peste 7 ani): 1 - 2 comprimate pe zi, in functie de afectiune si nivelul glicemiei numai la recomandarea si supravegherea medicului. Se poate administra si in cure, numai dupa recomandarea medicului.

Diviziuni 40

Adauga review

*Campuri obligatorii

5944723005254
Momordica charantia face parte din Familia Cucurbitaceae cunoscut sub numele de castravete amar creste in zonele tropicale din Amazon Africa de Est Asia India America de Sud si Caraibe Semintele fructele frunzele si radacina plantei au fost folosite in medicina traditionala pentru infectii microbiene tulburari menstruale vindecarea ranilor inflamatii febra hipertensiune arteriala si tulburari intestinale In prezent Momordica charantia in primul rand sub forma de extract din fruct este util in urmatoarele tipuri de patologii diabet zaharat dislipidemie infectii microbiene si posibil ca un agent citotoxic pentru anumite tipuri de cancer Desi cercetarile nu au fost definitivate componentele principale responsabile pentru proprietatile hipoglicemiante ale Momordica charantia sunt peptide insulin like momordicina si acizii de tip oleanolic P insulina este structural si farmacologic similara cu insulina bovina si este compusa din doua lanturi polipeptidice legate prin disulfura MC are de asemenea numeroase alte componente inclusiv proteine glicozide saponine si minerale vitaminele A i C si beta caroten
Hofigal
Product ID: 6671
10.92Lei New