Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu

Moller's Omega 3 Vit D Lamaie Capsuni 36 Jeleuri Mollers

Fii primul care evalueaza acest produs. | Adauga la comparatie

57,80 Lei

In stoc

Descriere

Pestisori gumati deliciosi, bogati in Omega-3 si vitamina D

Möller's este expert in Omega-3 natural de mai bine de 160 de ani, toate produsele sale fiind de o calitate exceptionala. Möller's Omega-3 Pestisori contine acizi grasi esentiali Omega-3 naturali (DHA si EPA) si vitamina D, cu gust delicios de lamai si portocale.  EPA si DHA contribuie la functia normala a inimii*.

*efectul benefic se obtine in conditiile unui consum zilnic de 250 mg EPA si DHA

Ajuta la cresterea sanatoasa si la dezvoltarea optima a creierului.

DHA este unul dintre componentele de baza ale creierului, cu influenta mare asupra functionarii optime, documentata clinic. Möller's Omega-3 Pestisori contine in special DHA, contribuind la dezvoltarea cerebrala normala si a vederii. Vitamina D contribuie la absorbtia/utilizarea normala a calciului si fosforului si la mentinerea sanatatii sistemului osos.

Mai multe informatii

Ambalare Cutie carton
Compozitie
  • 2 pestisori contin:  
  • Acizi grasi Omega-3 - 370mg
  • DHA (acid docosahexaenoic) - 280mg
  • EPA (acid eicosapentaenoic) -  56mg
  • Vitamina D - 10 μg – 400 UI
Efecte
  • ajuta la cresterea sanatoasa si la dezvoltarea optima a creierului
Administrare

Pentru copii de peste 3 ani si pentru adulti – 2 pestisori gumati pe zi.

Diviziuni 36

Adauga review

*Campuri obligatorii

7070866027704
Pestisori gumati deliciosi bogati in Omega 3 si vitamina D M ller s este expert in Omega 3 natural de mai bine de 160 de ani toate produsele sale fiind de o calitate exceptionala M ller s Omega 3 Pestisori contine acizi grasi esentiali Omega 3 naturali DHA si EPA si vitamina D cu gust delicios de lamai si portocale EPA si DHA contribuie la functia normala a inimii efectul benefic se obtine in conditiile unui consum zilnic de 250 mg EPA si DHA Ajuta la cresterea sanatoasa si la dezvoltarea optima a creierului DHA este unul dintre componentele de baza ale creierului cu influenta mare asupra functionarii optime documentata clinic M ller s Omega 3 Pestisori contine in special DHA contribuind la dezvoltarea cerebrala normala si a vederii Vitamina D contribuie la absorbtia utilizarea normala a calciului si fosforului si la mentinerea sanatatii sistemului osos
MOLLERS
Product ID: 13598
57.8Lei New