Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu

Set Pasta Dinti Mint Fresh 75ml 4+1 Gratis Himalaya

55,53 Lei

Stoc epuizat

Descriere

Acest tip de miere este obtinut din florile de salcam si se caracterizeaza prin faptul ca are o remarcabila puritate si claritate. Este una dintre cele mai cunoscute si dulci sortimente de miere datorita gustului delicat cu tenta florala. Isi pastreaza starea lichida pentru o lunga perioada de timp datorita continutului ridicat de fructoza. Datorita continutului scazut de zahar, reprezinta cea mai buna alegere pentru diabetici. Este un excelent indulcitor, deoarece nu altereaza gustul sau aroma bauturilor in care este adaugata. Este extrem de delicioasa in ceai.

Mai multe informatii

Ambalare Borcan
Compozitie
  • vitaminele B1, B2, B6, B12
  • enzime
  • flavoane
  • flavonoide
  • compusi aromatici
  • fitohormoni
  • acizi organici (lactic, oxalic, citric, malic)
  • dextrina
  • compusi ai azotului
Utilizare Uz intern
Efecte
  • stimuleaza pofta de mancare si faciliteaza digestia
  • imbunatateste activitatea inimii, ficatului
  • creste procentul de hemoglobina din sange
Cantitate (Volum) 950

Opinia Cumparatorilor

Beneficiile mierii de albine
Postat in 25.04.2015 | de Gheorghiu Paul
Calitate
Utilitate
Pret
În întreaga lume, mierea este cunoscută, mai ales, ca aliment (cel mai apreciat produs apicol de către o parte covârşitoare a populaţiei) şi, mai puţin, ca medicament (natural) . Din această cauză, probabil, preţul mierii este prea scăzut pentru ca apicultorii să aibă beneficii satisfăcătoare de pe urma colectării acesteia .
În zilele noastre, este reconsiderată importanţa mierii pentru sănătatea oamenilor şi a animalelor . Mulţi specialişti din ţări, ca : Noua Zeelanda, Franţa, India etc. au demonstrat că mierea este, in egala masura, un medicament, dacă este obţinută şi folosită în anumite circumstanţe. Mierea poate fi folosită cu succes pentru prevenirea şi tratarea ulcerele gastro-duodenale (fiind considerată un pansament gastric), pentru tratarea arsurilor sau pentru vindecarea plăgilor, având un puternic caracter antiinfecţios.
Pentru a fi folostiă în scop curativ, mierea trebuie să aibă o calitate foarte ridicată: să fie proaspătă, organică, fără reziduri, să fie specifică, adaptată bolii care urmează a fi tratată: spre exemplu, miere de tei pentru probleme ale somnului;miere de eucalipt pentru boli respiratorii; miere de manuka (Leptospermum scoparium) pentru ulcere gastro-duodenale
Ca aliment, mierea trebuie să ajungă la toate celulele, fie că sunt bolnave sau sănătoase. Ca medicament, trebuie să ajungă la toate "ţintele" sale: celulele, ţesuturile, organele sau sistemele bolnave. In orice carte bună - de acupunctură – se poate observa, că, gura este înconjurată sau conectată cu multe dintre cele mai importante meridiane energetice ale corpului: Stomac, Intestin Subţire, Intestin Gros, Vasul de Concepţie (Ren Mo), Vasul Guvernor (Tou Mo), Cord, Splină-Pancreas etc.
Mierea a fost folosita in bucatarie din cele mai vechi timpuri. In Egiptul Antic, spre exemplu, ea se utiliza pentru a indulci prajituri, biscuiti, insa, si ca ingredient pentru sosuri si bauturi ; in traditia crestina, mierea era utilizata in timpul postului, alaturi de fructe si legume, pentru a mentine organismul in putere.
In ceea ce ma priveste, in zona gastronomiei, utilizez mierea…la deserturi…
Aceasta se foloseste si in deserturi reci sau in mancaruri, care, prin natura lor, trebuie consumate reci, in umpluturi dulci, budinci, creme pe baza de lapte sau in amestec cu fructe confiate.
Se poate folosi, ca edulcorant (indulcitor) pentru ceai, cafea, sucuri din legume si fructe. Este mai sanatoasa decat zaharul, in special, datorita faptului ca este vorba de un produs natural, in timp ce zaharul este fabricat prin metode industriale.
Evident, preferata mea este mierea de salcam!
Calitatile inegalabile ale mierii de albine
Postat in 25.04.2015 | de Gheorghiu Paul
Calitate
Utilitate
Pret
În întreaga lume, mierea este cunoscută, mai ales, ca aliment (cel mai apreciat produs apicol de către o parte covârşitoare a populaţiei) şi, mai puţin, ca medicament (natural) . Din această cauză, probabil, preţul mierii este prea scăzut pentru ca apicultorii să aibă beneficii satisfăcătoare de pe urma colectării acesteia .
În zilele noastre, este reconsiderată importanţa mierii pentru sănătatea oamenilor şi a animalelor . Mulţi specialişti din ţări, ca : Noua Zeelanda, Franţa, India etc. au demonstrat că mierea este, in egala masura, un medicament, dacă este obţinută şi folosită în anumite circumstanţe.
Mierea poate fi folosită cu succes pentru prevenirea şi tratarea ulcerele gastro-duodenale (fiind considerată un pansament gastric), pentru tratarea arsurilor sau pentru vindecarea plăgilor, având un puternic caracter antiinfecţios.
Pentru a fi folostiă în scop curativ, mierea trebuie să aibă o calitate foarte ridicată: să fie proaspătă, organică, fără reziduri, să fie specifică, adaptată bolii care urmează a fi tratată: spre exemplu, miere de tei pentru probleme ale somnului;miere de eucalipt pentru boli respiratorii; miere de manuka (Leptospermum scoparium) pentru ulcere gastro-duodenale
Ca aliment, mierea trebuie să ajungă la toate celulele, fie că sunt bolnave sau sănătoase. Ca medicament, trebuie să ajungă la toate "ţintele" sale: celulele, ţesuturile, organele sau sistemele bolnave. In orice carte bună - de acupunctură – se poate observa că gura este înconjurată sau conectată cu multe dintre cele mai importante meridiane energetice ale corpului: Stomac, Intestin Subţire, Intestin Gros, Vasul de Concepţie (Ren Mo), Vasul Guvernor (Tou Mo), Cord, Splină-Pancreas etc.
Mierea a fost folosita, in bucatarie, din cele mai vechi timpuri. In Egiptul Antic, spre exemplu, ea se utiliza pentru a indulci prajituri, biscuiti, insa, si ca ingredient pentru sosuri si bauturi ; in traditia crestina, mierea era utilizata in timpul postului, alaturi de fructe si legume, pentru a mentine organismul in putere.
In ceea ce ma priveste, in zona gastronomiei..., utilizez mierea…la deserturi…
Mierea se foloseste si in deserturi reci sau in mancaruri, care, prin natura lor, trebuie consumate reci, in umpluturi dulci, budinci, creme pe baza de lapte sau in amestec cu fructe confiate.
Se poate folosi, ca edulcorant (indulcitor) pentru ceai, cafea, sucuri din legume si fructe. Este mai sanatoasa decat zaharul, in special, datorita faptului, ca, este vorba de un produs natural, in timp ce zaharul este fabricat prin metode industriale.
Evident, preferata mea este mierea de salcam!

Adauga review

*Campuri obligatorii

9000000005778
Acest tip de miere este obtinut din florile de salcam si se caracterizeaza prin faptul ca are o remarcabila puritate si claritate Este una dintre cele mai cunoscute si dulci sortimente de miere datorita gustului delicat cu tenta florala Isi pastreaza starea lichida pentru o lunga perioada de timp datorita continutului ridicat de fructoza Datorita continutului scazut de zahar reprezinta cea mai buna alegere pentru diabetici Este un excelent indulcitor deoarece nu altereaza gustul sau aroma bauturilor in care este adaugata Este extrem de delicioasa in ceai
Himalaya
Product ID: 6430
100100 based on 2 reviews
"
55.53Lei New