Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu
20,59 Lei

Stoc epuizat

Descriere

Fructele de merisor impiedica eficient dezvoltarea microorganismelor potential patogene si aderarea acestora la mucoasa tractului urinar, sustin diureza si ajuta la irigarea tractului urinar. Oamenii de stiinta din Finlanda au verificat efectul fructelor de merisor de a reduce numarul microorganismelor Escherichia coli in tractul urinar, constatand capacitatea lor de a contribui la evitarea revenirii manifestarilor cauzate de prezenta acestora pe termen lung.         

Mai multe informatii

Ambalare Cutie Plastic
Compozitie
  • fructe de merisor (Vitis idaeae fructus) - 350mg
  • extract uscat de fructe de merisor (Vitis idaeae fructus) standardizat in min. 30% proantocianidine - 125mg
  • extract uscat de hibiscus standardizat in min. 5% polifenoli - 25mg  
Contraindicatii

Nu se recomanda copiilor sub 6 ani (efectele asupra copiilor mici sunt insuficient studiate) si in caz de hipersensibilitate la oricare din ingredientele produsului. Femeile insarcinate si mamele care alapteaza pot lua cate 1 capsula de 3 ori pe zi timp de 7-10 zile sau la nevoie.   

Efecte
  • contribuie eficient la oprirea dezvoltarii microorganismelor potential patogene si impiedica aderarea acestora la mucoasa tractului urinar
  • ajuta la calmarea iritatiilor si la eliminarea disconfortului la nvelul tractului urinar 
  • sustine irigarea cailor urinare si eliminarea uratilor si a oxalatilor de calciu de la acest nivel  
Administrare

Copii intre 6-12 ani: 1 capsula de 2 ori pe zi, cu 30 de minute inainte de masa. Copii peste 12 ani si adulti: 1 capsula de 3 ori pe zi, cu 30 de minute inainte de masa. Daca este nevoie un efect mai puternic se pot administra pana la 6 capsule pe zi la recomandarea medicului sau a farmacistului. Durata curei: 3-6 saptamani. La nevoie cura se poate repeta.  

Diviziuni 63

Adauga review

*Campuri obligatorii

5941141010921
Fructele de merisor impiedica eficient dezvoltarea microorganismelor potential patogene si aderarea acestora la mucoasa tractului urinar sustin diureza si ajuta la irigarea tractului urinar Oamenii de stiinta din Finlanda au verificat efectul fructelor de merisor de a reduce numarul microorganismelor Escherichia coli in tractul urinar constatand capacitatea lor de a contribui la evitarea revenirii manifestarilor cauzate de prezenta acestora pe termen lung
Fares
Product ID: 11993
20.59Lei New