Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu
25,46 Lei

Stoc epuizat

Descriere

In fructele de Merisor se afla o adevarata colectie de substante cu efect antibiotic, extrem de eficiente in lupta cu infectile bacteriene de la nivelul vezicii urinare. Extractul de Merisor este un ajutor de nadejde al antibioticelor de sinteza, in tratarea cistitelor, inclusiv a celor recidivante. Merisoarele contin zaharuri (4-7%), acizi citric, malic, benzoic (circa 2%), provitamina A, vitaminele B1, B2, C, etc., tanin, vaccinin(un glucozid) si saruri minerale. Merisoarele au actiune bactericida (datorita acizilor benzoic si citric), diuretica, antiinflamatorie si antiinfectioasa. Sunt un dezinfectant urinar si lizeaza uratii. Merisorul este principala specie pomicola ale carei extracte din fructe lizeaza (dizolva, netezesc) uratii. Merisor contribuie la mentinerea sanatatii tractului urinar, imbunatateste functia excretorie a rinichilor, sustine functionarea corecta a aparatului urinar, ajuta la diminuarea riscului de aparitie a infectiilor urinare (uretrite, cistite, nefrite etc.), scade aderenta microorganismelor patogene de peretii cailor urinare, ajutand la desprinderea bacteriilor Escherichia coli fixate, scade senzatiile de usturime si prurit. Produsul Merisor, gratie continutului din extract de merisor, ajuta la prevenirea instalarii bacteriilor patogene in peretii tractului urinar. Merisor contine un ingredient activ important – NutriCran (concentrat uscat din suc de merisor – Vaccinium macrocarpon) – care reprezinta o sursa bogata de bioflavonoide, compusi fenolici si alte substante naturale, cu o influenta benefica asupra functionarii tractului urinar.

Mai multe informatii

Ambalare Cutie carton
Compozitie
  • extract din fructe de Merisor (Vaccinium vitis-idaea L.) - 200mg
  • excipienti : amidon din porumb, micron silicagel
Contraindicatii

Produsul Merisor nu se recomanda in timpul sarcinii, lactatiei, trebuie administrat cu precautii in litiaza cu oxalati, in doze mari poate provoca diaree si creste nivelul de glucoza sanguin. Recomandam si consult de specialitate inainte de a va autoadministra orice preparate din plante. Nu s-au observat alte efecte secundare. Este recomandat a se folosi pe o perioada indelungata. Efectele pozitive pot fi observate dupa minim 3-6 saptamani.

Efecte
  • efecte benefice in infectiile tractului urinar
  • poate creste diureza si sustine buna functionare a aparatului urinar
  • imbunatateste functia excretorie a rinichilor
  • contribuie la mentinerea sanatatii tractului urinar
  • poate avea proprietati antioxidante, prin care apara organismul uman de efectele nocive ale radicalilor liberi
Administrare

Adulti : 1 x 3 capsule /zi, dupa mese, timp de minim 3 luni.

Diviziuni 30

Adauga review

*Campuri obligatorii

6420522000526
In fructele de Merisor se afla o adevarata colectie de substante cu efect antibiotic extrem de eficiente in lupta cu infectile bacteriene de la nivelul vezicii urinare Extractul de Merisor este un ajutor de nadejde al antibioticelor de sinteza in tratarea cistitelor inclusiv a celor recidivante Merisoarele contin zaharuri 4 7 acizi citric malic benzoic circa 2 provitamina A vitaminele B1 B2 C etc tanin vaccinin un glucozid si saruri minerale Merisoarele au actiune bactericida datorita acizilor benzoic si citric diuretica antiinflamatorie si antiinfectioasa Sunt un dezinfectant urinar si lizeaza uratii Merisorul este principala specie pomicola ale carei extracte din fructe lizeaza dizolva netezesc uratii Merisor contribuie la mentinerea sanatatii tractului urinar imbunatateste functia excretorie a rinichilor sustine functionarea corecta a aparatului urinar ajuta la diminuarea riscului de aparitie a infectiilor urinare uretrite cistite nefrite etc scade aderenta microorganismelor patogene de peretii cailor urinare ajutand la desprinderea bacteriilor Escherichia coli fixate scade senzatiile de usturime si prurit Produsul Merisor gratie continutului din extract de merisor ajuta la prevenirea instalarii bacteriilor patogene in peretii tractului urinar Merisor contine un ingredient activ important NutriCran concentrat uscat din suc de merisor Vaccinium macrocarpon care reprezinta o sursa bogata de bioflavonoide compusi fenolici si alte substante naturale cu o influenta benefica asupra functionarii tractului urinar
Vitacare
Product ID: 2473
25.46Lei New