Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu
7,73 Lei

Stoc epuizat

Descriere

Melatonina, hormon secretat de glanda pineala este produsa in mod normal de organism odata cu scaderea in intensitate a luminii. Cantitatea secretata natural scade semnificativ odata cu inaintarea in varsta. Este un produs destinat persoanelor care adorm cu dificultate sau se trezesc des in timpul noptii. Dimineata asigura o trezire fara problemele specifice altor substante cu efecte similare. Nu da dependenta.

Mai multe informatii

Ambalare Cutie Plastic
Compozitie
  • melatonina - 3mg
Contraindicatii

A nu se administra copiilor sub 18 ani, femeilor gravide sau care alapteza. Produsul este contraindicat persoanelor cu intoleranta la lactoza sau cu sensibilitate la oricare dintre ingrediente.

Efecte
  • contribuie la atenuarea tulburarilor de somn
  • contribuie la reducerea timpului necesar pentru a adormi
Administrare

Sublingual, 1 cpr./zi.

Diviziuni 20

Adauga review

*Campuri obligatorii

6421803000532
Melatonina hormon secretat de glanda pineala este produsa in mod normal de organism odata cu scaderea in intensitate a luminii Cantitatea secretata natural scade semnificativ odata cu inaintarea in varsta Este un produs destinat persoanelor care adorm cu dificultate sau se trezesc des in timpul noptii Dimineata asigura o trezire fara problemele specifice altor substante cu efecte similare Nu da dependenta
Rotta Natura
Product ID: 6135
7.73Lei New