Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu

Lotiune Tonica Catina Fara Alcool 200ml Cosmetic Plant

Fii primul care evalueaza acest produs. | Adauga la comparatie

9,72 Lei

Stoc epuizat

Descriere

Lotiunea tonica fara alcool purifica si improspateaza tegumentul indepartand impuritatile si urmele de fard. Contine vitamina E, pantenol, ulei de catina si masline solubilizate. Tonifianta, vitaminizanta si non-grasa, imbunatateste functiile biologice ale pielii si activeaza circulatia sangelui. Se aplica pe pielea fetei, dupa demachierea cu laptele demachiant-vitaminizant cu ulei de catina si masline, cu ajutorul unei dischete cosmetice imbibate cu o cantitate suficienta de lotiune. Proaspata si curata, pielea va fi perfect pregatita pentru aplicarea cremei vitaminizante de zi sau a celei antirid de noapte din aceeasi gama.

Mai multe informatii

Ambalare Sticla plastic
Compozitie
  • vitamina E
  • pantenol
  • ulei de catina
  • ulei de masline 
Utilizare Uz extern
Efecte
  • improspateaza tegumentul indepartand impuritatile si urmele de fard
  • imbunatateste functiile biologice ale pielii si activeaza circulatia sangelui
Administrare

Se aplica pe pielea fetei, dupa demachierea cu laptele demachiant-vitaminizant cu ulei de catina si masline, cu ajutorul unei dischete cosmetice imbibate cu o cantitate suficienta de lotiune.

Cantitate (Volum) 250

Adauga review

*Campuri obligatorii

5943054401827
Lotiunea tonica fara alcool purifica si improspateaza tegumentul indepartand impuritatile si urmele de fard Contine vitamina E pantenol ulei de catina si masline solubilizate Tonifianta vitaminizanta si non grasa imbunatateste functiile biologice ale pielii si activeaza circulatia sangelui Se aplica pe pielea fetei dupa demachierea cu laptele demachiant vitaminizant cu ulei de catina si masline cu ajutorul unei dischete cosmetice imbibate cu o cantitate suficienta de lotiune Proaspata si curata pielea va fi perfect pregatita pentru aplicarea cremei vitaminizante de zi sau a celei antirid de noapte din aceeasi gama
Cosmetic Plant
Product ID: 4200
9.72Lei New