Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu

Livrare si Retur

Informatii despre livrare

Livrarea produselor va fi efectuata prin curier rapid Urgent Cargus.

Costul transportului se adauga automat la comanda ta, iar daca comanda va depasi suma de 250 lei  si greutatea produselelor este sub 3 kg transportul va fi GRATUIT. In cazul in care greutatea produselor depasesc 3 kg pentru fiecare kg in plus se va plati o taxa suplimentara per kg de 1,80 lei.

Livrarea coletelor se face in 24 de ore de la confirmarea comenzi, iar pentru localitatile rurale sau cu kilometri exteriori, in maxim 48 de ore de la confirmarea comenzii.

Tarife de transport

Pentru comenzi mai mari de 250 lei si greutate coletului < 3 kg, transportul este GRATUIT.

Pentru comenzi mai mari de 250 lei si greutate coletului > 3 kg, transportul este GRATUIT dar se plateste taxa de greutate de 1,80 leu pentru fiecare kg ce depaseste 3 kg.

Pentru comenzile mai mici de 250 lei taxa de transport este de 20.88 lei la care se adauga taxa de greutate de 1,80 lei, in cazul in care greutatea depaseste 3 kg.

Conditii pentru returnarea produselor

Dorinta miracolulplantelor.ro este ca produsele ce ti le oferim sa fie in deplina concordanta cu nevoile tale. In caz contrar, conform Ordonantei de urgenta  34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta, "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de  14 zile lucratoare de la primirea produsului". Notificarea se va data, semna si trimite, prin e-mail la adresa: contact@miracolulplantelor.ro sau la adresa firmei S.C. Evergreen Distribution S.R.L. str. Orsova, nr. 27, bl. 108, sc. B, et. 7, Timisoara, jud. Timis.

In situatia mentionata mai sus, clientii nostri pot returna, in termenul prevazut mai sus, produsul cumparat in ambalajul original, fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura.

Prin deschiderea ambalajelor individuale in care au fost livrate produsele comandate, inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare si ca produsele sunt cele comandate si corespund cerintelor tale. Returnarea produselor se va face prin acelasi curier prin care au fost primite. S.C. Evergreen Distribution S.R.L. se obliga sa restituie clientului sumele incasate, pentru produsele returnate, in termen de maxim 30 de zile de la data renuntarii in scris la colet.

Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de S.C. Evergreen Distribution S.R.L. Suma inapoiata clientului include doar valoarea de achizitie a produsului.

Toate produsele returnate trebuie sa fie intr-o stare perfecta, fara urme de utilizare vizibile, cu etichetele originale si in ambalajul original.