Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu
60,28 Lei

Stoc epuizat

Descriere

LITOMOVE este singurul supliment alimentar care contine Rosenoids® , un complex unic cu componente bioactive naturale, provenite din pulberea de macese (Rosa canina). Are o dubla actiune asupra articulatiilor: atenueaza durerile si imbunatateste flexibilitatea, oprind distrugerea celulelor cartilajelor. Cu eficacitate dovedida clinic.

Macese atent selectionate si procesate. Macesele continute de LITOMOVE provin din 3 tipuri de maces, in mare parte Rosa canina, cultivate in Chile, de la 200 la 700 m deasupra nivelului marii. Altitudinea mare, climatul arid si lipsa fertilizarii determina maturizarea mai lenta a fructelor – macesele sunt mai mici, dar mai rezistente si mai concentrate in ingrediente active. Mai mult, fructele sunt culese doar dupa 3 ani de la plantare, sunt atent selectionate si procesate ulterior printr-o metoda complexa, la temperaturi constante joase, care asigura mentinerea fitonutrientilor. Doar invelisul rosu al fructelor este folosit pentru a se obtine pulberea din capsulele LITOMOVE, întrucat s-a demonstrat, intr-o serie de studii, ca doar acesta este cu adevarat bogat in ingrediente active, precum: caroteni, flavonoide, acizi triterpenici etc.

Pulberea din fructe de macese fara seminte in concentratie mare, de 2250 mg/zilnic, are eficacitate dovedita clinic in mentinerea articulatiilor sanatoase si flexibile, iar vitamina C contribuie la formarea colagenului pentru functionarea normala a sistemului osos si a ligamentelor.

Mai multe informatii

Ambalare Cutie Plastic
Compozitie
  • 3 capsule contin:
  • Macese pulbere - 2250mg
  • Vitamina C - 80mg (100%*) *Valoare Nutritionala de Referinta cf. Regulament 1169/2011
  • Ingrediente: pulbere din fructe de Maces (Rosa canina), capsula: gelatina, L-ascorbat de sodiu.
Efecte
  • Protejeaza - opreste distrugerea celulelor cartilajelor si stimuleaza dezvoltarea unora noi
  • Regenereaza - contribuie la formarea colagenului pentru functionarea normala a sistemului osos si a ligamentelor
  • Stimuleaza flexibilitatea - reduce durerea si imbunatateste flexibilitatea articulatiilor
Administrare

3 capsule/zi. Capsulele se pot lua toate odata sau separat, in orice moment al zilei. Capsulele se pot inghiti ca atare, cu apa sau se pot desface. Pentru efect optim, LITOMOVE trebuie administrat in cure de 3 luni.

Diviziuni 90

Adauga review

*Campuri obligatorii

5702071365150
LITOMOVE este singurul supliment alimentar care contine Rosenoids un complex unic cu componente bioactive naturale provenite din pulberea de macese Rosa canina Are o dubla actiune asupra articulatiilor atenueaza durerile si imbunatateste flexibilitatea oprind distrugerea celulelor cartilajelor Cu eficacitate dovedida clinic Macese atent selectionate si procesate Macesele continute de LITOMOVE provin din 3 tipuri de maces in mare parte Rosa canina cultivate in Chile de la 200 la 700 m deasupra nivelului marii Altitudinea mare climatul arid si lipsa fertilizarii determina maturizarea mai lenta a fructelor macesele sunt mai mici dar mai rezistente si mai concentrate in ingrediente active Mai mult fructele sunt culese doar dupa 3 ani de la plantare sunt atent selectionate si procesate ulterior printr o metoda complexa la temperaturi constante joase care asigura mentinerea fitonutrientilor Doar invelisul rosu al fructelor este folosit pentru a se obtine pulberea din capsulele LITOMOVE ntrucat s a demonstrat intr o serie de studii ca doar acesta este cu adevarat bogat in ingrediente active precum caroteni flavonoide acizi triterpenici etc Pulberea din fructe de macese fara seminte in concentratie mare de 2250 mg zilnic are eficacitate dovedita clinic in mentinerea articulatiilor sanatoase si flexibile iar vitamina C contribuie la formarea colagenului pentru functionarea normala a sistemului osos si a ligamentelor
MOLLERS
Product ID: 13589
60.28Lei New