Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu
10,79 Lei

Stoc epuizat

Descriere

Utilizat in cazuri de: constipatie obisnuita (frecventa sau cronica); constipatie cauzata de imobilizari la pat; constipatie cauzata de boli digestive (de exemplu bila lenesa); constipatie indusa de medicamente (de exemplu narcotice); golirea si pregatirea intestinului pentru investigatii (de exemplu colonoscopie).

Mai multe informatii

Ambalare Cutie carton
Compozitie
  • lactoza monohidrat
  • extract standardizat din frunze de Senna
  • extract de radacina de papadie
  • talc
  • stearat de magneziu
  • capsula (dioxid de titan, gelatina)
Contraindicatii

In absenta datelor de siguranta privind administrarea in timpul sarcinii si alaptarii, nu se recomanda utilizarea in aceasta perioada. Nu se recomanda persoanelor cu afectiuni inflamatorii intestinale. Este contraindicata administrarea la persoanele cu hipersensibilitate la oricare dintre ingrediente. In cazul existentei unor calculi biliari sau obstructii biliare, se recomanda consultarea unui specialist inainte de administrare.

Efecte
  • detoxifica organismul
  • efect laxativ
Administrare

Copii peste 10 ani: 1 capsula pe zi; adulti: 2 capsule pe zi. Se administreaza de preferinta seara. Efectul se poate observa dupa aproximativ 8-10 ore de la administrare. Se recomanda ca durata administrarii sa nu depaseasca 10 zile consecutive, pentru a evita fenomenele de obisnuinta. Persoanele varstnice sunt sfatuite sa inceapa cura cu jumatate din doza zilnica recomandata, urmand sa ajunga la aceasta dupa 2-3 zile de administrare.

Diviziuni 20

Adauga review

*Campuri obligatorii

5944732001087
Utilizat in cazuri de constipatie obisnuita frecventa sau cronica constipatie cauzata de imobilizari la pat constipatie cauzata de boli digestive de exemplu bila lenesa constipatie indusa de medicamente de exemplu narcotice golirea si pregatirea intestinului pentru investigatii de exemplu colonoscopie
Fiterman
Product ID: 1022
10.79Lei New