Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu

Laptisor Liofilizat 10fiole Complex Apicol

Fii primul care evalueaza acest produs. | Adauga la comparatie

30,39 Lei

Stoc epuizat

Descriere

Laptisorul de matca liofilizat este un produs alimentar superconcentrat, cu efecte revitalizante, tonifiante si regeneratoare asupra organismului uman, fiind usor asimilabil. Laptisorul de matca este un produs glandular, secretat de albinele tinere, pentru hranirea larvelor si matcii. Continutul sau este bogat in substante proteice, hidrocarbohidrati, substante minerale, vitamine, enzime si factori vitali ce actioneaza ca biocatalizatori stimuland regenerarea celulara.

Mai multe informatii

Ambalare Cutie carton
Compozitie
  • laptisor matca pur liofilizat
Efecte
  • benefic in: stari de oboseala
  • surmenaj
  • astenie
  • lipsa poftei de mancare
Administrare

Doza zilnica recomandata pentru adulti este de 0.2g si pentru copii cu varsta sub 10 ani 0.1g. Produsul se consuma sublingual inainte de micul dejun. Dupa o cura de 2g laptisor liofilizat (10 zile) se face o pauza de 7-10 zile. Intr-o cura anuala se vor administra 10-12g de laptisor pntru adulti si 5-6g pentru copiii sub 10 ani.

Diviziuni 10

Adauga review

*Campuri obligatorii

6420287000137
Laptisorul de matca liofilizat este un produs alimentar superconcentrat cu efecte revitalizante tonifiante si regeneratoare asupra organismului uman fiind usor asimilabil Laptisorul de matca este un produs glandular secretat de albinele tinere pentru hranirea larvelor si matcii Continutul sau este bogat in substante proteice hidrocarbohidrati substante minerale vitamine enzime si factori vitali ce actioneaza ca biocatalizatori stimuland regenerarea celulara
Complex Apicol
Product ID: 7125
30.39Lei New