Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu

Jardin Crema Picioare Castane 250ml Jardin

Fii primul care evalueaza acest produs. | Adauga la comparatie

7,81 Lei

Stoc epuizat

Descriere

Crema cu extract de castane revigoreaza picioarele obosite lasand pielea moale si catifelata la atingere. Pe langa efectul revigorant si racoritor crema confera picioarelor obosite, greoaie si tensionate o senzatie de relaxare. Extractul de castane reprezinta de secole balsamul venelor si se utilizeaza la tratarea pielii cu vene tip matura care se considera a fi un factor perturbator din punct de vedere cosmetic, respectiv la tratarea varicelor dureroase si la reducerea senzatiei asa numitelor picioare grele.

Mai multe informatii

Ambalare Cutie Plastic
Compozitie
  • extract castane
Utilizare Uz extern
Efecte
  • revigoreaza picioarele obosite
  • lasa pielea moale si catifelata la atingere
  • efect revigorant si racoritor
  • ofera senzatie de relaxare
Administrare

Se aplica pe piele cu miscari circulare si se maseaza pana la absorbtie. Pentru un mai bun rezultat se recomanda masajul zilnic, dimineata si seara in egala masura.

Cantitate (Volum) 250

Adauga review

*Campuri obligatorii

4260132326157
Crema cu extract de castane revigoreaza picioarele obosite lasand pielea moale si catifelata la atingere Pe langa efectul revigorant si racoritor crema confera picioarelor obosite greoaie si tensionate o senzatie de relaxare Extractul de castane reprezinta de secole balsamul venelor si se utilizeaza la tratarea pielii cu vene tip matura care se considera a fi un factor perturbator din punct de vedere cosmetic respectiv la tratarea varicelor dureroase si la reducerea senzatiei asa numitelor picioare grele
Jardin
Product ID: 4529
7.81Lei New