Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu
27,42 Lei

Stoc epuizat

Descriere

Izglobin reprezinta un complex de Fier, Zinc, Cupru si vitamine asociate in mod natural astfel incat sa completeze aportul nutritiv necesar organismului anemic. Anemia apare in urma unor pierderi majore de sange (hemoragii externe sau interne, ulcere grave, metroragii post-chirurgicale sau post-sarcina), pierderi minore uneori indetectabile, sau in cazul bolilor care duc la distrugerea globulelor rosii (hemoliza). Alteori producerea globulelor rosii este deficitara, ca urmare a lipsei de fier (anemie hipocroma), sau de vitamine (anemie hipercroma). Scaderea numarului de globule rosii din sange scade cantitatea de oxigen pe care o transporta sangele la tesuturi si se produc tulburari generale (slabiciune, oboseala, decolorarea tegumentelor). Fierul , zincul si cuprul se regasesc in componenta unor proteine structurale ale organismului, cel mai important fiind fierul deoarece intra in componenta hemoglobinei. Vitamina C alaturi de B6 si B12 intensifica absorbtia fierului la nivel intestinal , iar o buna absorbtie a vitaminelor B este asigurata de acidul folic. Suplimentul nutritiv IZGlobin se recomanda in special persoanelor anemice deoarece furnizeaza un aport echilibrat de minerale si vitamine optim dozate necesare adultilor, dar si adolescentilor.

Mai multe informatii

Ambalare Cutie carton
Compozitie
 • fier (50% DZR) - 9mg
 • zinc (33% DZR) - 5mg
 • cupru (25% DZR) - 0,75mg
 • vitamina B6 (50% DZR) - 1mg
 • vitamina B12 (50% DZR) - 1mcg
 • ascorbat de calciu - 60,52mg
 • acid folic (50% DZR) - 200mcg
 • excipienti : lactoza, celuloza, amidon din porumb, magneziu stearat
Contraindicatii

Izglobin este un produs care poate fi recomandat femeilor insarcinate sau care alapteaza dar numai sub stricta observatie a medicului. Recomandam si consult de specialitate inainte de a va autoadministra orice preparate din plante. Nu s-au observat alte efecte secundare. Este recomandat a se folosi pe o perioada indelungata. Efectele pozitive pot fi observate dupa minim 3-6 saptamani.

Efecte
 • adjuvant in dieta persoanelor anemice
 • furnizeaza un aport echilibrat de minerale si vitamine optim dozate necesare adultilor, dar si adolescentilor
 • combinatie unica de Fe, Cu, Zn,B6 si B12 
Administrare

Adulti : 1 capsula x 1-2 /zi, timp de minim 3 luni. Copii : 1 capsula/zi, timp de minim 3 luni.

Diviziuni 30

Adauga review

*Campuri obligatorii

6420522000236
Izglobin reprezinta un complex de Fier Zinc Cupru si vitamine asociate in mod natural astfel incat sa completeze aportul nutritiv necesar organismului anemic Anemia apare in urma unor pierderi majore de sange hemoragii externe sau interne ulcere grave metroragii post chirurgicale sau post sarcina pierderi minore uneori indetectabile sau in cazul bolilor care duc la distrugerea globulelor rosii hemoliza Alteori producerea globulelor rosii este deficitara ca urmare a lipsei de fier anemie hipocroma sau de vitamine anemie hipercroma Scaderea numarului de globule rosii din sange scade cantitatea de oxigen pe care o transporta sangele la tesuturi si se produc tulburari generale slabiciune oboseala decolorarea tegumentelor Fierul zincul si cuprul se regasesc in componenta unor proteine structurale ale organismului cel mai important fiind fierul deoarece intra in componenta hemoglobinei Vitamina C alaturi de B6 si B12 intensifica absorbtia fierului la nivel intestinal iar o buna absorbtie a vitaminelor B este asigurata de acidul folic Suplimentul nutritiv IZGlobin se recomanda in special persoanelor anemice deoarece furnizeaza un aport echilibrat de minerale si vitamine optim dozate necesare adultilor dar si adolescentilor
Vitacare
Product ID: 2550
27.42Lei New