Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu
28,97 Lei

Stoc epuizat

Descriere

Imunitate forte creste rezistenta organismului la infectii, il stimuleaza sa-si pastreze sanatatea si vigurozitatea. Pregateste corpul pentru sezonul de iarna si il reface dupa perioade de boala. Echinacea creste imunitatea organismului si ajuta in apararea impotriva infectiilor deoarece creste numarul si activitatea leucocitelor care lupta cu boala si activeaza substantele chimice antivirale. Cat’s Claw contine antioxidanti, fortifica sistemul imunitar si intareste organismul in bolile cronice. Propolisul lupta impotriva bacteriilor, virusilor, parazitilor fiindca are efecte antimicrobiene cu spectru larg. Vitamina C din macese actioneaza ca tonic vitaminizant, intarind organismul. Dozarea corecta, stiintifica a extractelor din plante asigura o crestere a imunitatii in sezonul rece.

Mai multe informatii

Ambalare Cutie Plastic
Compozitie
  • cat's claw - 200mg (extract Uncaria tomentosa 4:1)
  • echinacea purpurea - 200mg (extract 4% polifenoli)
  • macese - 80mg (Rosa canina 50% vitamina C)
  • propolis - 10mg (extract 2:1)
Efecte
  • mareste capacitatea de autoaparare a organismului impotriva infectiilor
  • stimuleaza imunitatea in infectii respiratorii acute sau cronice
  • reduce riscul contactarii gripei si al altor viroze respiratorii, atat la adulti cat si la copii
Administrare

Se administreaza preventiv cate 10 zile/luna. Iar in raceala, de la primele simptome. Doza recomandata pentru adulti este de 1 comprimat de 3 ori pe zi si pentru copii, 1 comprimat pe zi.

  

Diviziuni 60

Adauga review

*Campuri obligatorii

6423602001536
Imunitate forte creste rezistenta organismului la infectii il stimuleaza sa si pastreze sanatatea si vigurozitatea Pregateste corpul pentru sezonul de iarna si il reface dupa perioade de boala Echinacea creste imunitatea organismului si ajuta in apararea impotriva infectiilor deoarece creste numarul si activitatea leucocitelor care lupta cu boala si activeaza substantele chimice antivirale Cat s Claw contine antioxidanti fortifica sistemul imunitar si intareste organismul in bolile cronice Propolisul lupta impotriva bacteriilor virusilor parazitilor fiindca are efecte antimicrobiene cu spectru larg Vitamina C din macese actioneaza ca tonic vitaminizant intarind organismul Dozarea corecta stiintifica a extractelor din plante asigura o crestere a imunitatii in sezonul rece
ALEVIA
Product ID: 5300
28.97Lei New