Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu

Ienupar Mladite 50ml Plant Extrakt

Fii primul care evalueaza acest produs. | Adauga la comparatie

21,93 Lei

Stoc epuizat

Descriere

Extractul din mladite de ienupar este un stimulator al metabolismului la nivelul ficatului, al aparatului osteoarticular, gastro-intestinal si al aparatului urinar (diuretic, depurativ). Are in componenta sa alcool etilic de cereale - 33% vol si este indicat terapeutic pentru hepatita cronica, ciroza alcoolica, cistita recidivanta, regularizare neuro-vegetativa in aerofagie, sindroame cirotice si insuficienta hepatica.

Mai multe informatii

Ambalare Sticla
Compozitie
  • extract hidro-glicero-alcoolic din mladite de ienupar (Juniperus communis)
  • alcool etilic de cereale - 33% vol
Utilizare Uz intern
Contraindicatii

Nu se recomanda femeilor insarcinate si in stari inflamatorii acute ale rinichilor.

Efecte
  • sustine functia de detoxifiere a ficatului
  • sustine functiile rinichilor
  • ajuta la eliminarea calculilor oxalo-calcici
Administrare

Adulti si copii peste 7 ani: cate 2 ml, in putina apa, de 2 ori/zi, inainte de mese. In caz de asociere cu alte gemopreparate,3 ml in putina apa, o data/zi, dimineata, inainte de masa. Ca drenor hepato-renal, cate 2 ml, in putina apa, de 3 ori/zi, inainte de mese. Durata administrarii poate varia intre 1-3 luni de zile. Se poate repeta administrarea dupa 1 sau 2 luni de pauza.

Cantitate (Volum) 50

Adauga review

*Campuri obligatorii

5944739000649
Extractul din mladite de ienupar este un stimulator al metabolismului la nivelul ficatului al aparatului osteoarticular gastro intestinal si al aparatului urinar diuretic depurativ Are in componenta sa alcool etilic de cereale 33 vol si este indicat terapeutic pentru hepatita cronica ciroza alcoolica cistita recidivanta regularizare neuro vegetativa in aerofagie sindroame cirotice si insuficienta hepatica
Plant Extrakt
Product ID: 5606
21.93Lei New