Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu

Idelyn Beliema Effect 10cpr Vaginale Walmark

Fii primul care evalueaza acest produs. | Adauga la comparatie

NOU
35,34 Lei

Stoc epuizat

Descriere

Beliema Effect este un dispozitiv medical util in toate cazurile de modificare temporara a florei vaginale. Beliema Effect poate fi folosit atat pentru leucoree urat mirositoare din cauza vaginitei nespecifice sau dupa tratamentul cu chimioterapie si antibiotice pentru vaginita specifica (Candida, Trichomonas, Mycoplasma, etc), fiind o completare a terapiei antimicrobiene in vederea refacerii florei vaginale, restabilind astfel conditiile fiziologice ale micromediului vaginal.      

Mai multe informatii

Ambalare Cutie carton
Compozitie
  • lactobacillus acidophilus (500 milioane de UFC)
  • acid lactic (15 mg crescut la 60%)
  • excipienti: manitol, carboximetil celuloza reticulata de sodiu, stearat de magneziu
Contraindicatii

Nu folositi Beliema Effect impreuna cu alte dispozitive si/sau alte medicamente pentru uz vaginal fara consultarea medicului ginecolog. Evitati expunerea produsului la soc termic. A nu se depasi doza recomandata intrucat folosirea unei cantitati mai mari poate provoca aparitia efectelor adverse.

Efecte
  • util in toate cazurile de modificare temporara a florei vaginale cauzate si de bacterii sau candida 
  • poate ajuta la reducerea senzatiilor de mancarime, a secretiilor vaginale si mirosului neplacut 
Administrare

Este recomandat sa se utilizeze un comprimat de Beliema Effect, de preferat seara, inainte de culcare, timp de 10 zile consecutiv. Incepeti tratamentul cu 10 zile inainte de inceperea ciclului menstrual si/sau imediat dupa terminarea acestuia.

Diviziuni 10

Adauga review

*Campuri obligatorii

8596024000963
Beliema Effect este un dispozitiv medical util in toate cazurile de modificare temporara a florei vaginale Beliema Effect poate fi folosit atat pentru leucoree urat mirositoare din cauza vaginitei nespecifice sau dupa tratamentul cu chimioterapie si antibiotice pentru vaginita specifica Candida Trichomonas Mycoplasma etc fiind o completare a terapiei antimicrobiene in vederea refacerii florei vaginale restabilind astfel conditiile fiziologice ale micromediului vaginal
Walmark
Product ID: 11743
35.34Lei New