Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu

Iarba Mare Respiratie Normala 30cps Vitacare

Fii primul care evalueaza acest produs. | Adauga la comparatie

17,61 Lei

Stoc epuizat

Descriere

Radacina de Iarba mare este compusa in cea mai mare parte (circa 44%) din inulina (glucida solubila in apa asemanatoare cu amidonul). In plus mai contine mucilagii si o cantitate mica de ulei, dar si substante antibiotice (fitoncide), saruri minerale si vitamina C. Datorita alantolactonelor(helemina) si a uleiului esential modifica secretiile bronhice si are actiune antibiotica in special pe bacilul Koch; acelorasi principii active i se datoresc si proprietatile antihelmintice si diuretice. Este coleretic si colagog . Ca diuretic favorizeaza eliminarea apei , dar si a azotatilor si clorurilor. Are proprietati antiinflamatorii in congestii hepatice, in colecistite, litiaza biliara si renala, in artrite, oligurie etc.

Mai multe informatii

Ambalare Cutie carton
Compozitie
  • extract din radacina de iarba-mare - 100mg
  • ingrediente inactive: dextrina, gelatina, apa purificata
Contraindicatii

Iarba mare nu se recomanda in cazul femeilor insarcinate si celor care alapteaza. Supradozajul poate duce la stari de voma si diaree. Recomandam si consult de specialitate inainte de a va autoadministra orice preparate din plante. Nu s-au observat alte efecte secundare. Este recomandat a se folosi pe o perioada indelungata. Efectele pozitive pot fi observate dupa minim 3-6 saptamani.

Efecte
  • calmeaza tusea
  • inhiba cresterea bacteriilor
  • mentine sanatatea pulmonului si a cailor respiratorii
  • ajuta la eliminarea toxinelor
  • stimularea secretiei biliare
Administrare

1 – 3 capsule /zi, dupa mese, timp de minim 3 luni.

Diviziuni 30

Adauga review

*Campuri obligatorii

6420522000564
Radacina de Iarba mare este compusa in cea mai mare parte circa 44 din inulina glucida solubila in apa asemanatoare cu amidonul In plus mai contine mucilagii si o cantitate mica de ulei dar si substante antibiotice fitoncide saruri minerale si vitamina C Datorita alantolactonelor helemina si a uleiului esential modifica secretiile bronhice si are actiune antibiotica in special pe bacilul Koch acelorasi principii active i se datoresc si proprietatile antihelmintice si diuretice Este coleretic si colagog Ca diuretic favorizeaza eliminarea apei dar si a azotatilor si clorurilor Are proprietati antiinflamatorii in congestii hepatice in colecistite litiaza biliara si renala in artrite oligurie etc
Vitacare
Product ID: 1426
17.61Lei New