Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu
9,92 Lei

Stoc epuizat

Descriere

Hof Neuromion este un produs natural cu continut bogat in mioinozitol, acizi grasi polinesaturati, calciu, fosfor, magneziu, substante antioxidante, flavonoizi, vitamine si oligoelemente - componente bioactive necesare stimularii metabolismului neuronal si refacerii structurilor nervoase. Actioneaza la nivel neuronal asupra principalelor cai dismetabolice care opereaza in cazul nivelului crescut de glucoza din sange. Asigura asocierea dintre echilibrarea metabolismului glucidic si stimularea metabolismului neuronal, realizandu-se conditii optime pentru obtinerea de efecte benefice in recuperarile neuromotorii. Prezenta componentelor neurotrope determina efecte neurofiziologice favorabile in modificarile senzitive la nivelul extremitatilor, sustine stabilizarea activitatii nervoase, in general si a sistemului nervos periferic, in special, contribuie la normalizarea nivelului de glucoza din sange, influenteaza pozitiv nivelul lipidelor din sange, manifesta o puternica actiune antioxidanta. ajuta la ameliorarea circulatiei sanguine periferice deficitare.

Mai multe informatii

Ambalare Cutie carton
Compozitie
 • tarate de grau - 100mg
 • palee de orez -100mg
 • pericarp de ardei - 100mg
 • pericarp de seminte de floarea soarelui - 100mg
 • fructe de maces - 60mg
 • excipienti
Contraindicatii

In sarcina si perioada de alaptare, copii pana la varsta de 5 ani. Persoanele cu hipersensibilitate cunoscuta la componentele produsului. Produsul nu va fi folosit ca tratament unic in cazurile de diabet zaharat de tip I si II.

Efecte
 • polineuropatia diabetica periferica, somatica si vegetativa
 • efecte benefice in nevroze
 • in procesele de ateroscleroza cerebrala precoce
 • recuperarile neuromotorii
 • diabetul zaharat de tip II (insulino-dependent)
Administrare

Adulti: cate 1 - 2 comprimate de 3 ori/zi (dependent de nivelul glicemiei), timp de 2 luni, dupa mese; doza de intretinere este de cate 1 comprimat de 3 ori/zi, dupa mese. Copii intre 5 - 10 ani: cate 1 comprimat/zi, dupa masa principala. Copiii peste 10 ani: cate 1 comprimat de 2 ori, dupa mese.

Diviziuni 60

Adauga review

*Campuri obligatorii

5944723006060
Hof Neuromion este un produs natural cu continut bogat in mioinozitol acizi grasi polinesaturati calciu fosfor magneziu substante antioxidante flavonoizi vitamine si oligoelemente componente bioactive necesare stimularii metabolismului neuronal si refacerii structurilor nervoase Actioneaza la nivel neuronal asupra principalelor cai dismetabolice care opereaza in cazul nivelului crescut de glucoza din sange Asigura asocierea dintre echilibrarea metabolismului glucidic si stimularea metabolismului neuronal realizandu se conditii optime pentru obtinerea de efecte benefice in recuperarile neuromotorii Prezenta componentelor neurotrope determina efecte neurofiziologice favorabile in modificarile senzitive la nivelul extremitatilor sustine stabilizarea activitatii nervoase in general si a sistemului nervos periferic in special contribuie la normalizarea nivelului de glucoza din sange influenteaza pozitiv nivelul lipidelor din sange manifesta o puternica actiune antioxidanta ajuta la ameliorarea circulatiei sanguine periferice deficitare
Hofigal
Product ID: 4416
9.92Lei New