Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu
15,65 Lei

Stoc epuizat

Descriere

Suplimentul alimentar Herpestop este destinat persoanelor care sufera de aparitia periodica a unor eruptii veziculare, denumite herpes, datorate infectiei cu virusul Herpes simplex. Cand puterea de autoaparare a organismului scade (din diverse cauze: stres, insolatie, oboseala), in zone specifice ale corpului apar vezicule dureroase. Cele mai frecvente localizari sunt: in jurul gurii, pe buze, in jurul ochilor sau in jurul organelor genitale. Suplimentarea alimentatiei cu aminoacidul L-lizina constituie un mijloc eficient de lupta impotriva acestui virus. Efectul lizinei se datoreaza competitivitatii lui cu L-arginina, cea din urma, fiind un factor esential pentru dezvoltarea virusului. Totodata se recomanda evitarea alimentelor care contin mari cantitati de arginina: ciocolata, alunele, migdalele, miezul de nuca. Extractul din plantele medicinale Echinacea purpurea (echinacea) si Hypericum perforatum (sunatoare), sunt recunoscute pentru efectul lor stimulator asupra sistemului imunitar al organismului. In acelasi scop in formula produsului s-a introdus propolisul (care contine flavonoizi), vitamina C si zincul. Acest supliment alimentar este un mijloc eficient pentru eliminarea simptomelor neplacute cauzate de virusul Herpes simplex.

Mai multe informatii

Ambalare Cutie carton
Compozitie
  • l- lizina, acetat - 321,20mg
  • vitamina C - 55,00mg
  • extract uscat din Echinacea purpurea, echinacea - 55,00mg
  • extract uscat din Hypericum perforatum, sunatoare - 55,00mg
  • extract uscat de propolis 90% - 27,50mg
  • zinc, sub forma de gluconat - 4,70mg
Efecte
  • eliminarea simptomelor neplacute cauzate de virusul Herpes simplex
Administrare

Pentru reducerea duratei unei eruptii se va administra o doza de atac de 3 capsule (cu cel putin 200 de ml apa minerala, ceai sau suc de fructe), care la intervale de doua ore se repeta de inca doua ori. Tratamentul se continua cu administrarea de 2 x 3 capsule pe zi pana la disparitia eruptiei dureroase. Pentru scaderea frecventei eruptiilor se consuma zilnic 2 x 2 capsule inainte cu 20 de minute de o masa principala, de preferinta pe stomacul gol.

Diviziuni 30

Adauga review

*Campuri obligatorii

6421971000471
Suplimentul alimentar Herpestop este destinat persoanelor care sufera de aparitia periodica a unor eruptii veziculare denumite herpes datorate infectiei cu virusul Herpes simplex Cand puterea de autoaparare a organismului scade din diverse cauze stres insolatie oboseala in zone specifice ale corpului apar vezicule dureroase Cele mai frecvente localizari sunt in jurul gurii pe buze in jurul ochilor sau in jurul organelor genitale Suplimentarea alimentatiei cu aminoacidul L lizina constituie un mijloc eficient de lupta impotriva acestui virus Efectul lizinei se datoreaza competitivitatii lui cu L arginina cea din urma fiind un factor esential pentru dezvoltarea virusului Totodata se recomanda evitarea alimentelor care contin mari cantitati de arginina ciocolata alunele migdalele miezul de nuca Extractul din plantele medicinale Echinacea purpurea echinacea si Hypericum perforatum sunatoare sunt recunoscute pentru efectul lor stimulator asupra sistemului imunitar al organismului In acelasi scop in formula produsului s a introdus propolisul care contine flavonoizi vitamina C si zincul Acest supliment alimentar este un mijloc eficient pentru eliminarea simptomelor neplacute cauzate de virusul Herpes simplex
Parapharm
Product ID: 4500
15.65Lei New