Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu
30,41 Lei

In stoc

Descriere

Daca-ti doresti un ficat sanatos si puternic capabil sa lupte atat cu toxinele acumulate zilnic, cat si cu virusurile care afecteaza ficatul, iti recomadam cel mai eficient ajutor - Specialistii Plantelor Hepatoesential comprimate necesar pentru sustinerea functiei hepatice.

De ce Hepatoesential comprimate de la Dacia Plant?
- produs eficient obtinut din plante medicinale, pentru protejarea si sustinerea ficatului;
- reteta unica, care spre deosebire de alte produse de pe piata, prezinta o combinatie de fosfolipide esentiale, extrase din soia, cu silimarina si plante cu rol hepatoprotector;
- produs fara reactii adverse si substante de sinteza (nocive);
- reteta inovativa a produsului este realizata de Prof. Univ. Dr. Farm. Ursula Stanescu, membru al Academiei de Stiinte medicale din Romania, un nume de referinta in domeniul fitoterapiei.

Armurariul face parte din familia Asteraceae, fiind o planta care se foloseste din cele mai vechi timpuri ca remediu pentru tratarea bolilor de ficat si vezica biliara. Este cunoscut pentru actiunea sa hepatoprotectoare, de reconstructie a celulei hepatice, in hepatitele virale tip A, B, C, are un puternic efect antitoxic, care protejeaza ficatul de substantele toxice si ajuta la eliminarea acestora (combate efectul nociv al alcoolului asupra ficatului). Este consumat ca si adjuvant in hepatite acute si cronice, ciroza si fibroza hepatica, steatoza hepatica (ficat gras), tumori hepatice, insuficienta hepatica, dischinezii biliare, colecistite cronice, abuz de medicamente, stari de oboseala si surmenaj.

Mai multe informatii

Ambalare Cutie Plastic
Compozitie
  • lecitina cu 95% fosfolipide esentiale (150 mg), anghinare (Cynara scolymus)- extract hidroalcoolic 4:1 din frunze (100 mg), armurariu (Silybum marianum)-extract hidroalcoolic cu 80% silimarina din fructe (100 mg), schizandra (Schisandra chinensis)-extract hidroalcoolic cu 2% schizandrine din fructe (50 mg), ulei esential de coriandru (Coriandrum sativum)(1 mg)
Contraindicatii

Intoleranta la oricare dintre componentele produsului.

Efecte
  • protejarea si regenerarea celulelor hepatice;
  • detoxifierea ficatului;
  • sustinerea secretiei si eliminarii bilei;
  • reducerea starilor de oboseala si surmenaj.
Administrare

Adulti si tineri peste 15 ani: primele 10 zile, cate 1 comprimat de 3 ori pe zi, cu 30 de minute inaintea mesei; urmatoarele zile, pentru intretinere, cate 1 comprimat de 2 ori pe zi, cu 30 de minute inaintea mesei.

Diviziuni 60

Adauga review

*Campuri obligatorii

6421930100921
Daca ti doresti un ficat sanatos si puternic capabil sa lupte atat cu toxinele acumulate zilnic cat si cu virusurile care afecteaza ficatul iti recomadam cel mai eficient ajutor Specialistii Plantelor Hepatoesential comprimate necesar pentru sustinerea functiei hepatice De ce Hepatoesential comprimate de la Dacia Plant produs eficient obtinut din plante medicinale pentru protejarea si sustinerea ficatului reteta unica care spre deosebire de alte produse de pe piata prezinta o combinatie de fosfolipide esentiale extrase din soia cu silimarina si plante cu rol hepatoprotector produs fara reactii adverse si substante de sinteza nocive reteta inovativa a produsului este realizata de Prof Univ Dr Farm Ursula Stanescu membru al Academiei de Stiinte medicale din Romania un nume de referinta in domeniul fitoterapiei Armurariul face parte din familia Asteraceae fiind o planta care se foloseste din cele mai vechi timpuri ca remediu pentru tratarea bolilor de ficat si vezica biliara Este cunoscut pentru actiunea sa hepatoprotectoare de reconstructie a celulei hepatice in hepatitele virale tip A B C are un puternic efect antitoxic care protejeaza ficatul de substantele toxice si ajuta la eliminarea acestora combate efectul nociv al alcoolului asupra ficatului Este consumat ca si adjuvant in hepatite acute si cronice ciroza si fibroza hepatica steatoza hepatica ficat gras tumori hepatice insuficienta hepatica dischinezii biliare colecistite cronice abuz de medicamente stari de oboseala si surmenaj
Dacia Plant
Product ID: 8373
30.41Lei New