Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu
51,01 Lei

In stoc

Descriere

ProHumano+ HepatoDefense capsule contine o formula inovatoare care combina efectele benefice ale silibinei cu cele ale fosfolipidelor esentiale. Silibina reprezinta componenta activa principala silimarinei, un complex de bioflavonoide prezent in semintele de armurariu, o planta cu rol in regenerarea celulei hepatice, hepatoprotectie si mentinerea sanatatii ficatului.

Silibina din PHOSPHOcomplex® are o biodisponibilitate de aproximativ 10 ori mai mare decat silibina din silimarina, prin prezenta fosfatidilcolinei.

Fosfatidilcolina asigura transportul silibinei la nivelul mucoasei intestinale, fiind principala forma de adaugare a colinei in suplimentele alimentare, ingredient esential pentru ficat.

Mai multe informatii

Ambalare Cutie carton
Compozitie
  • Substanta activa/capsula: 
  • PHOSPHOcomplex® 360 mg, silibina (min.30%) 108 mg, fosfatidilcolina (min.60%) 216 mg. 
Efecte
  • mentine sanatatea ficatului
  • hepatoprotector
Administrare

Adulti: 1 capsula pe zi.

Diviziuni 20

Adauga review

*Campuri obligatorii

6427040000014
ProHumano HepatoDefense capsule contine o formula inovatoare care combina efectele benefice ale silibinei cu cele ale fosfolipidelor esentiale Silibina reprezinta componenta activa principala silimarinei un complex de bioflavonoide prezent in semintele de armurariu o planta cu rol in regenerarea celulei hepatice hepatoprotectie si mentinerea sanatatii ficatului Silibina din PHOSPHOcomplex are o biodisponibilitate de aproximativ 10 ori mai mare decat silibina din silimarina prin prezenta fosfatidilcolinei Fosfatidilcolina asigura transportul silibinei la nivelul mucoasei intestinale fiind principala forma de adaugare a colinei in suplimentele alimentare ingredient esential pentru ficat
HUMANO
Product ID: 13593
51.01Lei New