Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu

Henna Sonia Saten Deschis 100g Henna

Fii primul care evalueaza acest produs. | Adauga la comparatie

11,95 Lei

Stoc epuizat

Descriere

Este o Henna de calitate superioara care se aplica usor si uniform pe toata lungimea parului, cu o putere mare de acoperire. Intesitatea culorii poate fi influentata de nuanta initiala a parului. Nuantele cele mai frumoase se obtin pe parul netratat chimic. Metoda de vopsire cu ajutorul frunzelor de Henna este avantajoasa deoarece ea nu este doar o simpla vopsire a parului, ci reprezinta totodata si un tratament de tonifiere a parului, tratament care este cunoscut si folosit de mii de ani.

Mai multe informatii

Ambalare Cutie carton
Efecte
  • stralucire
  • regenerare
  • vitalitate
Administrare

Se amesteca pulberea de Henna cu putina apa fierbinte pana se obtine o pasta omogena. Parul trebuie sa fie uscat. Se aplica pe par cand este calduta de la radacina catre varf,avand grija sa nu se coloreze zonele nedorite. Dupa ce parul a fost acoperit uniform masati 2-3 minute. Timp de actionare: 30-40 minute. Apoi se clateste parul cu apa calduta pana cand apa ramane limpede. Se poate aplica sampon si balsam.

Adauga review

*Campuri obligatorii

6424857000077
Este o Henna de calitate superioara care se aplica usor si uniform pe toata lungimea parului cu o putere mare de acoperire Intesitatea culorii poate fi influentata de nuanta initiala a parului Nuantele cele mai frumoase se obtin pe parul netratat chimic Metoda de vopsire cu ajutorul frunzelor de Henna este avantajoasa deoarece ea nu este doar o simpla vopsire a parului ci reprezinta totodata si un tratament de tonifiere a parului tratament care este cunoscut si folosit de mii de ani
Henna
Product ID: 4306
11.95Lei New