Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu

Henna Sonia Premium Rosu Intens 60g Henna

Fii primul care evalueaza acest produs. | Adauga la comparatie

13,77 Lei

Stoc epuizat

Descriere

Este o Henna de calitate superioaracare se aplica usor si uniform pe toata lungimea parului, cu o putere mare de acoperire. Intensitatea culorii poate fi influentata de nunta initiala a parului. Nuantel cele mai frumoase se obtin pe parul netratat chimic. Metoda de vopsire cu ajutorul frunzelor de Henna este avantajoasa deoarece ea nu este doar o simpla vopsire a parului, ci reprezinta totodata si un tratament de tonifiere a parului, tratament care este cunoscut si folosit de mii de ani.

Mai multe informatii

Ambalare Cutie carton
Compozitie
  • frunze de henna
Efecte
  • stralucire
  • regenerare
  • vitalitate
Administrare

Se amesteca pulberea de Henna Sonia Premium cu putina apa fierbinte pana se obtine o pasta omogena. Parul trebuie sa fie uscat. Se aplica pe par cand este calduta de la radacina catre varf,avand grija sa nu se coloreze zonele nedorite. Dupa ce parul a fost acoperit uniform masati 2-3 minute. Timp de actionare: 30-40 minute. Apoi se clateste parul cu apa calduta pana cand apa ramane limpede. Se poate aplica sampon si balsam.

Adauga review

*Campuri obligatorii

6424857000138
Este o Henna de calitate superioaracare se aplica usor si uniform pe toata lungimea parului cu o putere mare de acoperire Intensitatea culorii poate fi influentata de nunta initiala a parului Nuantel cele mai frumoase se obtin pe parul netratat chimic Metoda de vopsire cu ajutorul frunzelor de Henna este avantajoasa deoarece ea nu este doar o simpla vopsire a parului ci reprezinta totodata si un tratament de tonifiere a parului tratament care este cunoscut si folosit de mii de ani
Henna
Product ID: 3610
13.77Lei New