Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu
11,95 Lei

Stoc epuizat

Descriere

Henna este un produs vegetal natural,care provine din frunzele uscate ale copacului de Henna care au fost apoi pulverizate. Frunzele de Henna au fostfolosite inca din antichitate ca un colorant natural, care ofera parului stralucire, suplete, rezistenta, fiind astfel un excelent regenerator al parului. Planta are proprietati antibacteriene si antifungice fiind foarte utila si pentru tratarea eczemelor.

Mai multe informatii

Ambalare Cutie carton
Efecte
  • vopsirea parului
  • tratament de tonifiere a parului
Administrare

Se amesteca pulberea de Henna cu putina apa fierbinte pana cand rezulta pasta omogena. Parul trebuie sa fie uscat. Se aplica cand este calduta in mod uniform de la radacina pana la varful firelor de par, avand grija sa nu se coloreze zonele nedorite. Dupa ce parul a fost acoperit uniform masati 2-3 minute. Timp de actiune: 30-40 minute! Apoi se clateste parul cu apa calduta pana cand apa ramane limpede. 

Adauga review

*Campuri obligatorii

6424857000022
Henna este un produs vegetal natural care provine din frunzele uscate ale copacului de Henna care au fost apoi pulverizate Frunzele de Henna au fostfolosite inca din antichitate ca un colorant natural care ofera parului stralucire suplete rezistenta fiind astfel un excelent regenerator al parului Planta are proprietati antibacteriene si antifungice fiind foarte utila si pentru tratarea eczemelor
Henna
Product ID: 2590
11.95Lei New