Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu

Green Sugar Stickuri 100buc Laboratoarele Remedia

Fii primul care evalueaza acest produs. | Adauga la comparatie

44,14 Lei

Stoc epuizat

Descriere

Stevia rebaudiana este o planta originara din America de Sud. Din cele mai vechi timpuri este utilizata in America de Sud si in Asia pentru proprietatile de indulcire. Studiile efectuate au permis descoperirea Rebaudiozidei A, care este un compus natural al plantei, ce ii confera o putere de indulcire de 300 de ori mai mare ca a zaharului, dar fara calorii. Rebaudiozida A si alte ingrediente de origine naturala confera produsului Green Sugar un gust unic si o textura apropiata de cea a zaharului. 1 stick de green sugar echivalent cu o lingurita de zahar. 

Mai multe informatii

Ambalare Cutie carton
Compozitie
  • extract din stevia rebaudiana-min.2% - 1250mg
Contraindicatii

In cazul unor afectiuni cronice sau a urmarii unui tratament medicamentos, sfatul medicului este absolut necesar inaintea administrarii acestui produs. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Nu este recomandat persoanelor alergice la oricare dintre componentele produsului.

Efecte
  • zero calorii
  • zero indice glicemic
Administrare

1-2 stickuri, in diverse bauturi nealcoolice, dupa freferinta, dar nu mai mult de 10 pe zi. 

Diviziuni 100

Adauga review

*Campuri obligatorii

5944747000709
Stevia rebaudiana este o planta originara din America de Sud Din cele mai vechi timpuri este utilizata in America de Sud si in Asia pentru proprietatile de indulcire Studiile efectuate au permis descoperirea Rebaudiozidei A care este un compus natural al plantei ce ii confera o putere de indulcire de 300 de ori mai mare ca a zaharului dar fara calorii Rebaudiozida A si alte ingrediente de origine naturala confera produsului Green Sugar un gust unic si o textura apropiata de cea a zaharului 1 stick de green sugar echivalent cu o lingurita de zahar
Laboratoarele Remedia
Product ID: 4700
44.14Lei New