Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu
5,33 Lei

Stoc epuizat

Descriere

Glucid prezent atat in regnul animal, cat si in cel vegetal , este principala sursa de energie a organismului. Este un produs folosit ca indulcitor sau in amestec cu alte produse de indulcire pentru prepararea dulciurilor si a altor preparate dulci. Glucoza este un glucid simplu (nu poate fi descompus in mai multe alte glucide). Alimentele contin rar glucoza in stare libera (cu exceptia strugurilor). Mult mai des, glucoza inclusa in glucidele mai complexe (de exemplu: maltoza sau amidonul ) se transforma in glucoza libera sub actiunea enzimelor din tubul digestiv. 

Mai multe informatii

Ambalare Cutie carton
Compozitie
  • glucoza cristalizata
Contraindicatii

Interzis bolnavilor cu diabet.

Efecte
  • carbohidrat cu absorbtie rapida
  • indicat in activitati fizice intense
Administrare

In mod obisnuit se foloseste ca indulcitor dupa gust. Copii 1-5 ani: 2-3 lingurite pe zi. Copii 6-14 ani 4-5 lingurite pe zi. Copii peste 14 ani si adulti 3-4 lingurite pe zi.

Adauga review

*Campuri obligatorii

6421783030123
Glucid prezent atat in regnul animal cat si in cel vegetal este principala sursa de energie a organismului Este un produs folosit ca indulcitor sau in amestec cu alte produse de indulcire pentru prepararea dulciurilor si a altor preparate dulci Glucoza este un glucid simplu nu poate fi descompus in mai multe alte glucide Alimentele contin rar glucoza in stare libera cu exceptia strugurilor Mult mai des glucoza inclusa in glucidele mai complexe de exemplu maltoza sau amidonul se transforma in glucoza libera sub actiunea enzimelor din tubul digestiv
Hipocrate
Product ID: 3683
5.33Lei New