Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu
16,38 Lei

Stoc epuizat

Descriere

Ginkoven este un complex format din plante si minerale cu proprietati bioactive ce influenteaza in sens pozitiv circulatia sangvina a organismului. Extractul standardizat de Ginkgo biloba imbunatateste circulatia sangvina (in special la nivelul creierului), stimuleaza functia mentala si influenteaza pozitiv memoria cat si alte functii ale creierului. Salix alba (salcie) este utilizata de secole pentru beneficiile sale asupra organismului uman. Impiedica agregarea plachetara, efect important in cazul afectiunilor cardiovasculare. Vaccinium myrthillus (afin) este bogat in glicozide antocianice cu eficacitate in afectiuni vasculare, datorita efectului benefic asupra circulatiei sangvine. Imbunatateste activitatea cerebrala, prevenind pierderea memoriei de scurta durata. Magneziu este un mineral indispensabil functionarii in conditii optime a sistemului cardiovascular.

Mai multe informatii

Ambalare Cutie Plastic
Compozitie
  • extract standardizat de ginkgo biloba - 60mg
  • salix alba - 90mg
  • vaccinium myrtillus - 60mg
  • magneziu - 48mg
Contraindicatii

Poate interactiona cu anticonvulsivante, anticoagulante, antiagregant-plachetare, agenti trombolitici, heparine cu masa moleculara redusa, insulina, inhibitori ai monoaminoxidazei, diuretice tiazidice sau antiinflamatoare nesteroidice la administrare concomitenta.

Efecte
  • stimuleaza circulati sangvina la nivel cerebral si periferic
  • imbuntateste capacitatea de concentrare si memoria
  • este util in tulburarile de auz si vedere
  • este antioxidant, incetinind procesele de imbatranire 
Administrare

1 capsula de 2 ori/zi, pana la ora 16.00, luate cu un pahar de apa. Se recomanda administrarea produsului pe o durata mai lunga de timp (2-3 luni). 

Diviziuni 40

Adauga review

*Campuri obligatorii

6424100000526
Ginkoven este un complex format din plante si minerale cu proprietati bioactive ce influenteaza in sens pozitiv circulatia sangvina a organismului Extractul standardizat de Ginkgo biloba imbunatateste circulatia sangvina in special la nivelul creierului stimuleaza functia mentala si influenteaza pozitiv memoria cat si alte functii ale creierului Salix alba salcie este utilizata de secole pentru beneficiile sale asupra organismului uman Impiedica agregarea plachetara efect important in cazul afectiunilor cardiovasculare Vaccinium myrthillus afin este bogat in glicozide antocianice cu eficacitate in afectiuni vasculare datorita efectului benefic asupra circulatiei sangvine Imbunatateste activitatea cerebrala prevenind pierderea memoriei de scurta durata Magneziu este un mineral indispensabil functionarii in conditii optime a sistemului cardiovascular
Farma Class
Product ID: 6700
16.38Lei New