Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu

Garantia produselor:

Produsele achizitionate prin intermediul site-ului www.miracolulplantelor.ro beneficiaza de garantia obisnuita a fiecarui produs in parte.

InformaĊ£iile prezentate pe acest site, au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca boli. Informatiile prezentate pe acest site, nu implica societatea S.C. Evergreen Distribution S.R.L. in alta postura decat cea de distribuitor de produse.

S.C. Evergreen Distribution S.R.L. prin site-ul www.miracolulplantelor.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul virtual, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia societatii noaste de catre reprezentantii fiecarei marci. Eforturi mari s-au depus pentru a minimaliza toate greselile care pot aparea din editarea electronica sau manuala a informatiilor prezentate. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor sau a design-ului, fara notificare prealabila de catre producatori.

S.C. Evergreen Distribution S.R.L. nu poate garanta si nu isi poate asuma raspunderea, ca informatiile prezentate pe site sunt corecte, complete sau actualizate, iar serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neintrerupte si fara erori.

Valoarea maxima a obligatiilor societatii noastre, fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de Societate de la clientul respectiv.