Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu
133,29 Lei

In stoc

Descriere

Libramed controleaza varfurile glicemice dupa masa, mentinand concentratia de glucoza si insulina din sange mai constanta, astfel incat sa se reduca lipogeneza si senzatia de foame. Actiunea produsului Libramed se datoreaza complexului Policaptil Gel Retard, un complex brevetat de macromolecule polizaharidice care, datorita actiunii sinergice a componentelor sale, este dotat cu o putere mare de gelificare. Intr-adevar, Policaptil, determina formarea in intestin a unui gel care actioneaza asupra carbohidratilor, reducand cantitatea absorbita si viteza de absorbtie (efect retard). Datorita proprietatilor acestui gel, Libramed actioneaza, de asemenea, si prin limitarea absorbtiei de grasimi, prin reducerea somnolentei postprandiale, prin favorizarea tranzitului intestinal si prin reglarea consistentei scaunelor.

Mai multe informatii

Ambalare Borcan
Compozitie
  • complex brevetat de macromolecule polizaharidice
  • arome de portocal, mar si lamaie
  • policaptil gel retard 
Efecte
  • in cazul supraponderabilitatii si al obezitatii
  • cu valori ridicate pentru circumferinta abdominala, chiar si cu o greutate normala 
Administrare

Adulti si copii peste 12 ani: 3 comprimate inainte de cele doua mese principale.
Copii intre 8 si 12 ani: 2 comprimate inainte de cele doua mese principale a se administra doza recomandata, cu un pahar mare de apa, avand grija sa se ingereze cate un comprimat pe rand.
Nu mestecati si nu spargeti comprimatul cu dintii.
Pentru cei care au probleme de deglutitie se poate dizolva comprimatul Libramed in apa calda sau in ceaiuri neindulcite, amestecand pana la dizolvarea completa.
Bautura obtinuta trebuie sa fie ingerata in cateva minute, inainte de a se forma gelul. 

Diviziuni 138

Adauga review

*Campuri obligatorii

8032472005506
Libramed controleaza varfurile glicemice dupa masa mentinand concentratia de glucoza si insulina din sange mai constanta astfel incat sa se reduca lipogeneza si senzatia de foame Actiunea produsului Libramed se datoreaza complexului Policaptil Gel Retard un complex brevetat de macromolecule polizaharidice care datorita actiunii sinergice a componentelor sale este dotat cu o putere mare de gelificare Intr adevar Policaptil determina formarea in intestin a unui gel care actioneaza asupra carbohidratilor reducand cantitatea absorbita si viteza de absorbtie efect retard Datorita proprietatilor acestui gel Libramed actioneaza de asemenea si prin limitarea absorbtiei de grasimi prin reducerea somnolentei postprandiale prin favorizarea tranzitului intestinal si prin reglarea consistentei scaunelor
Aboca
Product ID: 6216
133.29Lei New