Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu
14,70 Lei

In stoc

Descriere

Fasolea mung provine din Asia, unde este o cultura traditionala.  Are un continut natural ridicat de: vitamina C, vitamine din grupa B, vitamina E, fier si potasiu, iar albuminele, lipidele si amidonul acesteia sunt foarte usor asimilabile. In bucataria ayurvedica, fasolea mung este considerata un aliment aductor de echilibru.  Fata de fasolea europeana este mult mai dulce si fierbe mai usor. Poate contine urme de susan, migdale, diverse nuci sau gluten.

Mai multe informatii

Ambalare Punga
Compozitie
  • fasole mung bio* (*ingrediente provenind din agricultura ecologica)
Administrare

Se poate consuma ca si fasolea europeana sau se poate lastari, tinandu-se 4 ore la lumina iar restul la intuneric pana cand cresc muguri lungi de 5 cm, plini de vitamina, minerale si enzime, usor de digerat in stare cruda sau usor opariti. Boabele incoltite se adauga in supe asezonate cu busuioc sau rozmarin, iai mugurii se consuma sub forma de salate, chiar si de catre copii. 

Adauga review

*Campuri obligatorii

6422963003487
Fasolea mung provine din Asia unde este o cultura traditionala Are un continut natural ridicat de vitamina C vitamine din grupa B vitamina E fier si potasiu iar albuminele lipidele si amidonul acesteia sunt foarte usor asimilabile In bucataria ayurvedica fasolea mung este considerata un aliment aductor de echilibru Fata de fasolea europeana este mult mai dulce si fierbe mai usor Poate contine urme de susan migdale diverse nuci sau gluten
NATURE 4 LIFE ECO ALIMENTE
Product ID: 12010
14.7Lei New