Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu

Faina Seminte Struguri 500g Herba Vita

Fii primul care evalueaza acest produs. | Adauga la comparatie

6,77 Lei

Stoc epuizat

Descriere

Faina din seminte de struguri Bio este obtinuta dupa extractia uleiului presat la rece. Mai tarziu trece printr-un proces special de macinare, care ajuta la pastrarea tuturor proprietatilor nutritive ale fainii. Contine o cantitate importanta de fibre si minerale, precum calciu, fier, zinc, vitamina E  si contine cantitati importante de antioxidanti. Se poate folosi ca aditiv in diferente alimente cum ar fi: paine, produse de patiserie, pizza. Nu altereaza aroma finala a produsului, deoarece are un gust neutru, are o valoare calorica foarte scazuta, fiind foarte indicat in diete si in alimentatia sanatoasa.  

Mai multe informatii

Ambalare Punga
Compozitie
  •  faina din seminte de struguri BIO 
Administrare

Se poate utiliza in panificatie amestecat cu faina de grau. Faina din seminte de struguri trebuie sa constituie 4-5% din cantitatea fainii.

Adauga review

*Campuri obligatorii

5999561566139
Faina din seminte de struguri Bio este obtinuta dupa extractia uleiului presat la rece Mai tarziu trece printr un proces special de macinare care ajuta la pastrarea tuturor proprietatilor nutritive ale fainii Contine o cantitate importanta de fibre si minerale precum calciu fier zinc vitamina E si contine cantitati importante de antioxidanti Se poate folosi ca aditiv in diferente alimente cum ar fi paine produse de patiserie pizza Nu altereaza aroma finala a produsului deoarece are un gust neutru are o valoare calorica foarte scazuta fiind foarte indicat in diete si in alimentatia sanatoasa
Herba Vita
Product ID: 3939
6.77Lei New