Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu
13,42 Lei

Stoc epuizat

Descriere

In compozitia acestui supliment alimentar sunt combinate doua remedii naturale, utilizate de medicina traditionala africana si cea europeana: chimenul si fructul de papaya. Cel din urma este bogat in papaina – o enzima asemanatoare cu pepsina produsa de organismul uman, ce contribuie la descompunerea proteinelor din mancarea ingerata. Efectul celor doua componente consta in usurarea tranzitului intestinal, inlaturarea tulburarilor de digestie, eliminarea balonarii si senzatiei de flatulenta.

Mai multe informatii

Ambalare Cutie carton
Compozitie
  • extract din fruct de papaya (Carica papaya)
  • seminte de chimen (Carum carvi)
Efecte
  • contribuie la descompunerea proteinelor din mancarea ingerata
  • usurarea tranzitului intestinal
  • inlaturarea tulburarilor de digestie
  • eliminarea balonarii si senzatiei de flatulenta
Administrare

Se recomanda consumul zilnic de 1-3 capsule, cu un pahare de apa, de preferinta inainte sau in timpul meselor. Se poate folosi si ocazional, la nevoie, fara restrictii.

Diviziuni 30

Adauga review

*Campuri obligatorii

6421971000754
In compozitia acestui supliment alimentar sunt combinate doua remedii naturale utilizate de medicina traditionala africana si cea europeana chimenul si fructul de papaya Cel din urma este bogat in papaina o enzima asemanatoare cu pepsina produsa de organismul uman ce contribuie la descompunerea proteinelor din mancarea ingerata Efectul celor doua componente consta in usurarea tranzitului intestinal inlaturarea tulburarilor de digestie eliminarea balonarii si senzatiei de flatulenta
Quantum Pharm
Product ID: 4276
13.42Lei New