Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu
12,18 Lei

Stoc epuizat

Descriere

Carbunele medicinal are importante proprietati antitoxice, antidiareice, calmante, cicatrizante, antispastice si antiinfectioase. El absoarbe gazele si substantele toxice ingerate sau rezultate in urma metabolismului. Astfel, combate balonarea si infectia cu microorganisme, elimina hiperaciditatea, ajuta in enterite, colite de fermentatie si putrefactie, diaree si toxiinfectii alimentare. Stejarul are un continut mare de taninuri, substante responsabile de proprietatile astringente, antidiareice, antiseptice, cicatrizante si hemostatice. Trateaza diareea acuta sau cronica, hemoroizii si diferitele sangerari. Menta, frunzele de afin, cerentelul si coada soricelului sunt cunoscute ca importante plante antidiareice, in special folosite la copii. Datorita continutului ridicat in tanin, scad secretiile mucoasei intestinale, ajutand la redobandirea consistentei normale a scaunului. Datorita proprietatilor astringente, antiseptice si carminative sunt remedii valoroase pentru diaree si enterite infectioase, colite de fermentatie, rectocolita ulcero-hemoragica, flatulenta si colici.

Mai multe informatii

Ambalare Cutie Plastic
Compozitie
  • carbune medicinal - 105mg
  • ghinda de stejar (Quercus fructus) - 45mg
  • rizomi de cerentel (Gei rizoma) - 45mg
  • frunze de afin (Myrtilli folium)
  • menta (Menthae herba)
  • coada soricelului (Millefolii herba) 
Contraindicatii

Nu se recomanda copiilor sub 3 ani, in caz de constipatie si in caz de hipersensibilitate la oricare din ingredientele produsului. 

Efecte
  • contribuie la eliminarea disconfortului unui tranzit intestinal accelerat prin reducerea numarului scaunelor si imbunatatirea consistentei acestora
  • absoarbe gazele si toxinele din intestin
Administrare

Copii 3-10 ani: 1 capsula de 2 ori/zi, inainte de masa. Copii peste 10 ani si adulti: 1 capsula de 3 ori/zi, inainte de masa. Daca se doreste un efect mai puternic se administreza cate 2 capsule de 3 ori/zi. Durata unei cure este de 3-7 zile. 

Diviziuni 30

Adauga review

*Campuri obligatorii

5941141005415
Carbunele medicinal are importante proprietati antitoxice antidiareice calmante cicatrizante antispastice si antiinfectioase El absoarbe gazele si substantele toxice ingerate sau rezultate in urma metabolismului Astfel combate balonarea si infectia cu microorganisme elimina hiperaciditatea ajuta in enterite colite de fermentatie si putrefactie diaree si toxiinfectii alimentare Stejarul are un continut mare de taninuri substante responsabile de proprietatile astringente antidiareice antiseptice cicatrizante si hemostatice Trateaza diareea acuta sau cronica hemoroizii si diferitele sangerari Menta frunzele de afin cerentelul si coada soricelului sunt cunoscute ca importante plante antidiareice in special folosite la copii Datorita continutului ridicat in tanin scad secretiile mucoasei intestinale ajutand la redobandirea consistentei normale a scaunului Datorita proprietatilor astringente antiseptice si carminative sunt remedii valoroase pentru diaree si enterite infectioase colite de fermentatie rectocolita ulcero hemoragica flatulenta si colici
Fares
Product ID: 2960
12.18Lei New