Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu

Elm Crema Maini Nutritiva 100ml Elmiplant

Fii primul care evalueaza acest produs. | Adauga la comparatie

8,52 Lei

Stoc epuizat

Descriere

Crema Nutritiva elmiplant este imbogatita cu ingrediente naturale, care iti ingrijesc eficient pielea. Untul de Avocado, un agent natural de hidratare ce contine cantitati semnificative de Vitamina E, asigura hranire intensa pentru pielea uscata si imbunatateste elasticitatea pielii. Se absoarbe usor si regenereaza mainile uscate. Untul de Shea catifeleaza si protejeaza pielea uscata de efectele nocive ale factorilor de mediu. Datorita actiunii sale de catifelare si continutului bogat in Vitamina E, Untul de Shea ajuta pielea uscata sa-si recapete elasticitatea.

Mai multe informatii

Ambalare Tub
Compozitie
  • avocado
  • unt de shea
Utilizare Uz extern
Efecte
  • asigura hranire intensa pentru pielea uscata si imbunatateste elasticitatea pielii
  • catifeleaza si protejeaza pielea uscata de efectele nocive ale factorilor de mediu  
Administrare

Aplicati pe maini de mai multe ori pe zi. Rezultate optime se obtin in special noaptea, cand mainile nu intra in contact cu apa. 

Cantitate (Volum) 100

Adauga review

*Campuri obligatorii

5943048002764
Crema Nutritiva elmiplant este imbogatita cu ingrediente naturale care iti ingrijesc eficient pielea Untul de Avocado un agent natural de hidratare ce contine cantitati semnificative de Vitamina E asigura hranire intensa pentru pielea uscata si imbunatateste elasticitatea pielii Se absoarbe usor si regenereaza mainile uscate Untul de Shea catifeleaza si protejeaza pielea uscata de efectele nocive ale factorilor de mediu Datorita actiunii sale de catifelare si continutului bogat in Vitamina E Untul de Shea ajuta pielea uscata sa si recapete elasticitatea
Elmiplant
Product ID: 5737
8.52Lei New