Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu

Elm Genovate Serum Antirid Regenerant Ochi 15ml Elmiplant

Fii primul care evalueaza acest produs. | Adauga la comparatie

20,30 Lei

Stoc epuizat

Descriere

Gama de ingrijire Genovate foloseste o tehnologie de ultima generatie bazata pe culturi de celule stem de origine vegetala, o noua abordare in ingrijirea naturala a pielii si in protejarea mediului inconjurator pe termen lung. Formulele de noua generatie sunt bazate pe Resistem, un ingredient natural obtinut din culturi de celule stem ale plantei Globularia Cordifolia, folosind metode de extractie sustenabile ce asigura un continut ridicat de principii active comparativ cu tehnologiile traditionale. Pielea este expusa actiunii diversilor factori agresivi-radiatii UV, poluare, stres -ce pot afecta functiile celulelor, cauzand astfel o piele terna si pierderea aspectului tanar al tenului. Noul Serum antirid pentru ochi Elmiplant Genovate este imbogatit cu Resistem, un puternic ingredient activ care stimuleaza si protejeaza mecanismele anti-imbatranire ale pielii, actionand in 3 directii: Eliminarea toxinelor: Resistem stimuleaza activitatea proteazomilor, unul din mecanismele naturale ce ajuta la indepartarea proteinelor deteriorate intracelulare,protejand pielea impotriva imbatranirii premature. Cresterea duratei de viata a celulelor: Resistem mentine activitatea mitocondriilor, "uzinele energetice" ale celulei, prelungind durata de viata a celulelor si stimuland mecansimele de aparare impotriva imbatranirii. Regenerarea tesuturilor: Resistem protejeaza celulele stem existente, responsabile de procesele de regenerare, asigurand reinnoirea celulara constanta si protectie impotriva semnelor de imbatranire ale pielii.

Mai multe informatii

Ambalare Tub
Utilizare Uz extern
Efecte
  • pielea este mai hidratata, devenind mai supla si mai catifelata
  • pielea este revigorata, avand aspect mai tanar
  • ridurile si pungile de sub ochi sunt vizibil diminuate
Administrare

Aplica zilnic, dimineata si seara, pe pielea curata. Maseaza usor pe zona din jurul ochilor, pentru a ajuta absorbtia serumului.

Cantitate (Volum) 15

Adauga review

*Campuri obligatorii

5943048004720
Gama de ingrijire Genovate foloseste o tehnologie de ultima generatie bazata pe culturi de celule stem de origine vegetala o noua abordare in ingrijirea naturala a pielii si in protejarea mediului inconjurator pe termen lung Formulele de noua generatie sunt bazate pe Resistem un ingredient natural obtinut din culturi de celule stem ale plantei Globularia Cordifolia folosind metode de extractie sustenabile ce asigura un continut ridicat de principii active comparativ cu tehnologiile traditionale Pielea este expusa actiunii diversilor factori agresivi radiatii UV poluare stres ce pot afecta functiile celulelor cauzand astfel o piele terna si pierderea aspectului tanar al tenului Noul Serum antirid pentru ochi Elmiplant Genovate este imbogatit cu Resistem un puternic ingredient activ care stimuleaza si protejeaza mecanismele anti imbatranire ale pielii actionand in 3 directii Eliminarea toxinelor Resistem stimuleaza activitatea proteazomilor unul din mecanismele naturale ce ajuta la indepartarea proteinelor deteriorate intracelulare protejand pielea impotriva imbatranirii premature Cresterea duratei de viata a celulelor Resistem mentine activitatea mitocondriilor uzinele energetice ale celulei prelungind durata de viata a celulelor si stimuland mecansimele de aparare impotriva imbatranirii Regenerarea tesuturilor Resistem protejeaza celulele stem existente responsabile de procesele de regenerare asigurand reinnoirea celulara constanta si protectie impotriva semnelor de imbatranire ale pielii
Elmiplant
Product ID: 4459
20.3Lei New