Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu

Doppelherz Artro Aktive X 60cps Doppelherz

Fii primul care evalueaza acest produs. | Adauga la comparatie

45,98 Lei

Stoc epuizat

Descriere

Aparatul locomotor (alcatuit din oase, ligamente, articulatii si muschi) este solicitat in fiecare zi. Suprasolicitarea, supraponderabilitatea si varsta inaintata sunt factori solicitanti. Miscarea suficienta si alimentatia sanatoasa pot contribui la mentinerea mobilitatii si calitatii vietii la orice varsta. Capsulele de Artro-Aktiv Plus contin o combinatie speciala a unor importante substante nutritive: Vitamina C si Cupru. Vitamina C contribuie la biosinteza colagenului pentru functionarea normala a sistemului osos si a ligamentelor. In plus, contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ. Cuprul contribuie la mentinerea sanatatii tesuturilor conjunctive. Tesutul conjunctiv este denumirea generica pentru structurile de sustinere si stabilitate ale organismului. Glucozamina este o structura proteica speciala, un asa-numit aminozahar. Glucozamina intra in compozitia cochiliei crevetilor. Condroitina face parte din grupul glucozaminoglicanilor. Glucozamina si condroitina sunt de origine animala. Organismul uman nu poate produce singur vitamine si microelemente. Acestea sunt considerate „esentiale” si trebuie preluate permanent din alimentatie. In cazul unei nutritii neechilibrate sau a unui necesar crescut, se poate ajunge la grave deficiente in aportul acestor substante de importanta vitala pentru organism. Vitaminele si mineralele sunt prezente in organism doar in cantitati foarte mici - de aceea se numesc micronutrienti. Cantitatile mici sunt corelate insa cu efectul foarte mare; un aport suficient al acestor substante este premisa pentru un metabolism normal si o functionare normala a organelor.Capsulele de la Doppelherz® contin o combinatie de substante de importanta vitala, care sprijina tintit sanatatea si starea de bine a organismului.

Mai multe informatii

Ambalare Cutie carton
Compozitie
  • sulfat de glucozamina - 700mg
  • sulfat de condroitina - 100mg
  • vitamina C - 40mg
  • cupru - 200µg
Contraindicatii

La persoanele cu toleranta limitata la glucoza este recomandata supravegherea glicemiei, precum si a necesarului de insulina. Consumatorii care sunt in tratament cu anticoagulante cumarinice ar trebui sa utilizeze produsul doar dupa consultul medicului curant, iar coagularea sangvina ar trebui sa fie supravegheata in permanenta. Produsul nu este recomandat copiilor, femeilor insarcinate, celor care alapteaza, persoanelor alergice la crustacee. A se administra cu prudenta persoanelor diabetice si celor astmatice, precum si celor care consuma in mod regulat aspirina. Produsul va fi recomandat cu precautie persoanelor care sufera de alergie la oricare dintre componentele sale.

Efecte
  • pentru functionarea normala a sistemului osos
Administrare

Se recomanda administrarea a 2 capsule zilnic, cu suficient lichid, in timpul meselor principale.

Diviziuni 60

Adauga review

*Campuri obligatorii

4009932768596
Aparatul locomotor alcatuit din oase ligamente articulatii si muschi este solicitat in fiecare zi Suprasolicitarea supraponderabilitatea si varsta inaintata sunt factori solicitanti Miscarea suficienta si alimentatia sanatoasa pot contribui la mentinerea mobilitatii si calitatii vietii la orice varsta Capsulele de Artro Aktiv Plus contin o combinatie speciala a unor importante substante nutritive Vitamina C si Cupru Vitamina C contribuie la biosinteza colagenului pentru functionarea normala a sistemului osos si a ligamentelor In plus contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ Cuprul contribuie la mentinerea sanatatii tesuturilor conjunctive Tesutul conjunctiv este denumirea generica pentru structurile de sustinere si stabilitate ale organismului Glucozamina este o structura proteica speciala un asa numit aminozahar Glucozamina intra in compozitia cochiliei crevetilor Condroitina face parte din grupul glucozaminoglicanilor Glucozamina si condroitina sunt de origine animala Organismul uman nu poate produce singur vitamine si microelemente Acestea sunt considerate esentiale si trebuie preluate permanent din alimentatie In cazul unei nutritii neechilibrate sau a unui necesar crescut se poate ajunge la grave deficiente in aportul acestor substante de importanta vitala pentru organism Vitaminele si mineralele sunt prezente in organism doar in cantitati foarte mici de aceea se numesc micronutrienti Cantitatile mici sunt corelate insa cu efectul foarte mare un aport suficient al acestor substante este premisa pentru un metabolism normal si o functionare normala a organelor Capsulele de la Doppelherz contin o combinatie de substante de importanta vitala care sprijina tintit sanatatea si starea de bine a organismului
DOPPELHERZ
Product ID: 5537
45.98Lei New