Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu

Doppelherz Aktiv Imunoprotect Junior 30cps Doppelherz

Fii primul care evalueaza acest produs. | Adauga la comparatie

22,56 Lei

Stoc epuizat

Descriere

Uleiul de chimen negru are o veche traditie in Orient, bazata pe proprietatile farmaceutice, puse pe seama compozitiei sale chimice, in care predomina acizii grasi polinesaturati Omega-6, esentiali pentru alimentatie (acid linoleic). Acizii grasi polinesaturati continuti in uleiul de chimen negru sunt numiti esentiali deoarece nu pot fi sintetizati de organism, dar sunt necesari pentru un metabolism normal. Astfel ca organismul este dependent de aportul de acizi grasi polinesaturati prin hrana sau suplimente alimentare. Uleiul de chimen negru continut in capsulele Doppelherz® este obtinut prin presarea semintelor de Chimen negru (Nigella sativa) si contine mai mult de 50% acizi grasi polinesaturati. Capsulele Doppelherz® aktiv Imunoprotect Junior ofera organismului componentele valoroase ale uleiului de chimen negru, in combinatie cu Vitaminele A, C, D, E si microelementul Zinc, in doze potrivite pentru suplimentarea zilnica cu vitamine a nutritiei copiilor. Vitaminele sunt substante nutritive vitale, importante pentru sanatate. Un aport suficient de vitamine este esential pentru o dezvoltare sanatoasa, mai ales in cazul copiilor, pentru activitatile solicitante din punct de vedere fizic si pentru obtinerea de performante scolare. In mod special, Vitamina D este necesara pentru cresterea normala si dezvoltarea sistemului osos la copii. Cu capsulele Doppelherz® aktiv Imunoprotect Junior, atat copiii, cat si adultii pot beneficia, intr-un mod simplu si eficient, de aportul de acizi grasi polinesaturati, vitamine (A, C, D, E) si Zinc.

Mai multe informatii

Ambalare Cutie carton
Compozitie
  • ulei de Chimen negru - 150mg
  • vitamina C - 30mg
  • vitamina E - 3mg
  • zinc - 3mg
  • vitamina A - 90µg
  • vitamina D - 2µg
Efecte
  • necesar pentru cresterea normala si dezvoltarea sistemului osos la copii
Administrare

Pentru copiii cu varsta peste 4 ani se recomanda administrarea unei capsule zilnic, in timpul mesei principale, cu suficient lichid, fara a se mesteca. Pentru copiii cu varsta peste 7 ani, precum si pentru adolescenti si adulti, se recomanda administrarea a cate 2 capsule zilnic, in timpul mesei principale, cu suficient lichid, fara a se mesteca.

Diviziuni 30

Adauga review

*Campuri obligatorii

4009932768428
Uleiul de chimen negru are o veche traditie in Orient bazata pe proprietatile farmaceutice puse pe seama compozitiei sale chimice in care predomina acizii grasi polinesaturati Omega 6 esentiali pentru alimentatie acid linoleic Acizii grasi polinesaturati continuti in uleiul de chimen negru sunt numiti esentiali deoarece nu pot fi sintetizati de organism dar sunt necesari pentru un metabolism normal Astfel ca organismul este dependent de aportul de acizi grasi polinesaturati prin hrana sau suplimente alimentare Uleiul de chimen negru continut in capsulele Doppelherz este obtinut prin presarea semintelor de Chimen negru Nigella sativa si contine mai mult de 50 acizi grasi polinesaturati Capsulele Doppelherz aktiv Imunoprotect Junior ofera organismului componentele valoroase ale uleiului de chimen negru in combinatie cu Vitaminele A C D E si microelementul Zinc in doze potrivite pentru suplimentarea zilnica cu vitamine a nutritiei copiilor Vitaminele sunt substante nutritive vitale importante pentru sanatate Un aport suficient de vitamine este esential pentru o dezvoltare sanatoasa mai ales in cazul copiilor pentru activitatile solicitante din punct de vedere fizic si pentru obtinerea de performante scolare In mod special Vitamina D este necesara pentru cresterea normala si dezvoltarea sistemului osos la copii Cu capsulele Doppelherz aktiv Imunoprotect Junior atat copiii cat si adultii pot beneficia intr un mod simplu si eficient de aportul de acizi grasi polinesaturati vitamine A C D E si Zinc
DOPPELHERZ
Product ID: 3668
22.56Lei New