Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu
15,59 Lei

Stoc epuizat

Descriere

Mesteacanul exercita, in primul rand, o actiune diuretica; de asemenea, favorizeaza eliminarea acidului uric si a colesterolului, contribuie la dizolvarea acumularilor minerale de la nivel urinar, scade usor tensiunea arteriala. Hibiscusul, consumat mai ales sub forma de ceai, pentru aroma sa placuta, acrisoara, are proprietati diuretice si de moderare a valorilor tensiunii arteriale. Troscotul actioneaza asupra epiteliului renal, favorizand cresterea cantitatii de urina eliminata, insa fara a produce o eliminare accentuata de potasiu, avand si efect usor de reducere a tensiunii arteriale. Pirul este o planta diuretica; datorita sarurilor de potasiu din compozitia sa, impiedica spolierea organismului de saruri minerale prin cresterea diurezei.

Mai multe informatii

Ambalare Cutie carton
Compozitie
  • extract de frunze de mesteacan (Betulae folium) standardizat in min. 1% flavonoide - 140mg
  • frunze de mesteacan (Betulae folium) - 112mg
  • troscot (Polygoni avicularis herba) - 112mg
  • flori de hibiscus (Hibisci flos)
  • rizomi de pir (Agropyri repentis rhizoma)
  • extract de flori de hibiscus (Hibisci flos) standardizat in min. 5% polifenoli
Contraindicatii

Nu se recomanda copiilor sub 10 ani (efectele asupra copiilor mici sunt insuficient studiate) si in caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului. Femeile insarcinate pot lua cate o capsula de 2-3 ori pe zi timp de 4 saptamani. Substantele active trec in laptele matern si pot modifica gustul laptelui.

Efecte
  • sustine functia excretoare a rinichilor, favorizand eliminarea apei din organism prin efectul diuretic
  • sustine eliminarea surplusului hidro-salin acumulat in tesuturi
  • contribuie la moderarea valorilor tensiunii arteriale
Administrare

1 capsula de 3 ori pe zi intre mese. Daca este nevoie de un efect mai puternic, se pot administra pana la 6 capsule pe zi, la recomandarea medicului sau a farmacistului.

Diviziuni 63

Adauga review

*Campuri obligatorii

5941141011089
Mesteacanul exercita in primul rand o actiune diuretica de asemenea favorizeaza eliminarea acidului uric si a colesterolului contribuie la dizolvarea acumularilor minerale de la nivel urinar scade usor tensiunea arteriala Hibiscusul consumat mai ales sub forma de ceai pentru aroma sa placuta acrisoara are proprietati diuretice si de moderare a valorilor tensiunii arteriale Troscotul actioneaza asupra epiteliului renal favorizand cresterea cantitatii de urina eliminata insa fara a produce o eliminare accentuata de potasiu avand si efect usor de reducere a tensiunii arteriale Pirul este o planta diuretica datorita sarurilor de potasiu din compozitia sa impiedica spolierea organismului de saruri minerale prin cresterea diurezei
Fares
Product ID: 11550
15.59Lei New