Nu ai adaugat niciun produs in cosul de cumparaturi.

Meniu

Confort Emotional Ni35 60cps Fares

Fii primul care evalueaza acest produs. | Adauga la comparatie

26,99 Lei

In stoc

Descriere

Passiflora, numita si floarea pasiunii este folosita datorita proprietatilor sedative si calmante, pentru starile de anxietate, nervozitate si pentru insomnie, reducand emotivitatea, fara sa produca dependenta. Sunatoarea, antidepresiva si antialgica, este remediul de electie in depresiile usoare si medii, pentru tulburarile emotionale si anxietate. Roinita are efect sedativ usor, este tonic nervos, reduce anxietatea si stresul, imbunatateste atentia si concentrarea. Lemon verbena, originara din America de Sud, a fost introdusa in Europa in secolul XVII. Datorita proprietatilor sale usor sedative si relaxante este eficienta in starile tensionale si de anxietate, insomnie, stres. Rhodiola rosea are efect antidepresiv, adaptogen, creste rezistenta la stres si oboseala. Studiile stiintifice au demonstrat capacitatea ei de a creste nivelul de serotonina si dopamina (neurotransmitatori cu efect euforizant, care induc starea de bine si buna dispozitie).

Mai multe informatii

Ambalare Cutie Plastic
Compozitie
 • passiflora (Passiflorae herba) - 97,5mg
 • frunze de lemon verbena (Lippiae citriodorae folium)
 • roinita (Melissae herba) - 78mg
 • extract de sunatoare (Hyperici herba) standardizat in min. 0,3% hipericina - 58,5mg
 • extract de Rhodiola rosea standardizat in min. 3% rosavina si salidrozida
Contraindicatii

Nu se recomanda copiilor sub 10 ani (efectele asupra copiilor mici sunt insuficient studiate) si in caz de hipersensibilitate la oricare din ingredientele produsului.

Efecte
 • favorizeaza mentinerea calmului in conditii de stres
 • linisteste starile de agitatie nervoasa si iritabilitate
 • imbunatateste starea emotionala si ajuta la mentinerea unei stari de bine mentale
 • adaptogen (creste capacitatea organismului de a se adapta la stres si suprasolicitari), benefic in cazul unui stil de viata solicitant, in perioade de suprasolicitare mentala si/sau psiho-emotionala, pentru echilibrarea sistemului nervos vegetativ si pentru mentinerea starii de calm si buna dispozitie
 • imbunatateste calitatea somnului
 • nu produce somnolenta
Administrare

1 capsula de 3 ori pe zi, la 2 ore dupa masa. In caz de hipereactivitate emotionala si cefalee se administreaza cate 2 capsule de 3 ori pe zi, la nevoie. Durata curei este de 2-3 luni, sau conform recomandarii medicului. Cura se poate repeta dupa o pauza de o luna.

Diviziuni 60

Adauga review

*Campuri obligatorii

5941141005286
Passiflora numita si floarea pasiunii este folosita datorita proprietatilor sedative si calmante pentru starile de anxietate nervozitate si pentru insomnie reducand emotivitatea fara sa produca dependenta Sunatoarea antidepresiva si antialgica este remediul de electie in depresiile usoare si medii pentru tulburarile emotionale si anxietate Roinita are efect sedativ usor este tonic nervos reduce anxietatea si stresul imbunatateste atentia si concentrarea Lemon verbena originara din America de Sud a fost introdusa in Europa in secolul XVII Datorita proprietatilor sale usor sedative si relaxante este eficienta in starile tensionale si de anxietate insomnie stres Rhodiola rosea are efect antidepresiv adaptogen creste rezistenta la stres si oboseala Studiile stiintifice au demonstrat capacitatea ei de a creste nivelul de serotonina si dopamina neurotransmitatori cu efect euforizant care induc starea de bine si buna dispozitie
Fares
Product ID: 7050
26.99Lei New